Beauty by Roos is genomineerd voor de Dutch Beauty Awards 2022/2023!

woensdag 15 maart 2023

Om jullie zo af en toe mee te nemen achter de schermen kunnen wij vertellen dat wij genomineerd zijn voor de Dutch Beauty Award 2022/2023, dé beautyprijs van het jaar! Het is nog even spannend, maar in mei zullen ze een winnaar bekend maken in de categorie waarvoor wij genomineerd zijn. 

Genomineerd
Beauty by Roos Hairextensions is genomineerd in de categorie Salonbehandeling Beauty/Haar met als specialisme een volumebehandeling met hairextensions. Op 15 mei zal er door de vakjury, bestaande uit beautyredacteurs & beautyexperts een winnaar bekend worden gemaakt en wij hopen natuurlijk enorm dat onze behandeling de winnende gaat zijn.

Volumebehandeling bij Beauty by Roos
Met een volumebehandeling plaatsen wij hairextensions op eigen haarlengte waarbij we meer volume creëren in de lengtes en punten van het eigen haar. Dé behandeling wanneer je wat fijner/dunner haar hebt, maar wel heel blij bent met je huidige haarlengte. Wil je niet alleen volume, maar juist wat extra lengte erbij? Dan is een haarverlenging ook mogelijk bij ons in de salon.

Wat zijn de kosten voor een volumebehandeling
Wanneer we het eigen haar meer volume geven en dus voller maken met hairextensions, dan kijken we altijd eerst naar het eigen haar hoeveel extensions daarvoor nodig zijn. Een volumebehandeling is mogelijk vanaf 50 extensions, maar gemiddeld worden er 75 extensions gebruikt voor een mooie volumebehandeling. Een volumebehandeling met 75 extensions in de 35/40cm kost €356,25.

Betalen in termijnen voor je behandeling
Bij ons in de salon is het mogelijk om je behandeling in termijnen te betalen d.m.v. het abonnement waarmee wij werken. Bij een abonnement krijg je 1 volledige behandeling (inzetten van hairextensions, knippen/styling + het verwijderen na 3 of 4 maanden) en heb je de mogelijkheid om dat in 3 of 4 termijnen te betalen. Op die manier ben je niet in één keer een groot bedrag kwijt.

Advies of een behandeling plannen bij ons in de salon
Wil jij graag meer informatie over wat de mogelijkheden zijn voor jou? Dan is het mogelijk om een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen. Tijdens een adviesgesprek kun jij al je vragen stellen en kunnen we ook direct een prijsindicatie geven. Heb jij geen vragen meer en wil je direct een afspraak voor een behandeling? Dan is het mogelijk om daar direct een afspraak voor te plannen in één van onze 9 salons. Een afspraak plan je gemakkelijk door met ons te bellen op 033-7600010.

 

Misschien vind je dit ook leuk!