Beauty by Roos Academy

Wil jij ook bij de absolute top behoren?

Bij Beauty by Roos hebben we een speciale en unieke Academy. Via deze unieke Academy worden onze hairextensions professionals intensief getraind. Niet alleen bij de start maar ook gedurende je loopbaan bij Beauty by Roos word je continue getraind door interne, externe en internationale trainers.

Training van 6 weken

Alles over hairextensions

Bij de start van je loopbaan word je, voordat je begint in de salon waar je gaat werken, getraind op onze Academy in Amersfoort. Deze training is volledig doorbetaald, en ook je reiskosten krijg je vergoed. Je leert tijdens deze training alle facetten van het inzetten, verwijderen, bijsnijden en stylen van hairextensions.

Alles over Beauty by Roos

Daarnaast leer je alles over de bedrijfscultuur en de waarden van het bedrijf, krijg je informatie over de oorsprong van de hairextensions en de uitgebreide kwaliteitscontrole, leer je over de verschillende soorten afspraken en krijg je training in klantvriendelijkheid.

Kennis up-to-date houden

Daarna kom je meerdere keren per jaar terug naar de Academy om getraind te worden op snelheid, nieuwe technieken of de dingen die jij nodig hebt om nog beter te worden.

Ook hebben wij speciale trainingen van onze leveranciers, persoonlijkheidstrainingen of (buitenlandse) special guests die workshops geven.

Tenslotte heb je via onze Academy toegang tot ons digitale opleidingsplatform. Hier vind je onze eigen digitale trainingen, maar ook een honderden andere trainingen van het leren van buitenlandse talen tot aan communicatie of social media trainingen.

Alleen bij Beauty by Roos blijf je jezelf ontwikkelen.

 

Openstaande vacatures

Openstaande vacatures

Spreekt de Beauty by Roos Academy jou aan en wil je deel uitmaken van ons gezellige team? Hou dan onze openstaande vacatures in de gaten. Door de groei binnen het bedrijf zijn we regelmatig op zoek naar leuke collega’s ter uitbreiding van onze teams.

Zij werken ook bij Beauty by Roos..

Beauty by Roos heeft een leuk en hecht team van bijna 40 professionals. Elke dag staan wij klaar om onze klanten een totale metormafose te geven waardoor zij vol zelfvertrouwen de salon verlaten! 

Eline
Romy B