fbpx

Beauty by Roos Hengelo

De salon van Beauty by Roos ligt aan de goed bereikbare centrumring van Hengelo. Dit was de eerste salon die Beauty by Roos heeft geopend en bestaat inmiddels al meer dan 11 jaar.

Beauty by Roos Hairextensions salon Hengelo
Oldenzaalsestraat 31
7551 AN Hengelo
-> Routebeschrijving openen

Telefoon: 074-8510312
Email:Β hengelo@beautybyroos.nl

Het hoofdkantoor is elke werkdag telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:00.

Openingstijden salon Hengelo

Maandag
Gesloten
Dinsdag
12:00 - 21:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Afwijkende openingstijden

Vanwege vakanties kunnen de openingstijden wat verschillen. Wil je langskomen om bijvoorbeeld producten te halen? Bel voor de zekerheid eerst even of de salon open is!

Tevreden klanten in Hengelo

Parkeren

Kom je met de auto? Je kan betaald parkeren voor de deur van onze salon. In de nabijgelegen zijstraatjes is het parkeren gratis.

Openbaar vervoer

Stap uit op NS Station Hengelo. Vanaf hier kan je stadsbus 13 nemen. Stap uit bij halte Thiemsbrug. Vanaf deze halte loop je linksaf de Oldenzaalsestraat in waarna je onze salon na ongeveer 4 minuten lopen bereikt aan je linkerhand.

Wij zijn tot en met 2 maart gesloten

Lieve klanten,

helaas moeten ook wij onze deuren sluiten tot en met 2 maart.Β Klanten die in deze periode en afspraak hebben staan zullen wij persoonlijk benaderen om een nieuwe afspraak in te plannen.Β 

In de tussentijd zijn wij bereikbaar voor vragen en omΒ afspraken in te plannen voor na de lockdown. Wij zijn tijdens onze normale openingstijden te bereiken via mail (info@beautybyroos.nl), telefoon en WhatsApp (033-7600 010) en onze social media kanalen.Β 

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.Β We hopen jullie allemaal weer snel te mogen verwelkomen in 1 van onze salons!

Liefs, team Beauty by Roos

Het is gelukt, je krijgt nu updates over de opening!