fbpx

Beauty by Roos Hairextensions

de grootste hairextensionspecialist van nederland

 

  • Professionals in hairextensions
  • Abonnement op hairextensions
  • Garantie op behandelingen
  • Landelijke dekking
  • Hairextensions op voorraad
  • Winnaar van verschillende vakprijzen
  • Advies en behandeling in 1 afspraak

Merken hairextensions

Beauty by Roos heeft de meest kwalitatieve en hoogstaande merken hairextensions voor je geselecteerd. Je kan kiezen tussen de volgende merken hairextensions: Socap, Hairloxx Professional en Indian GoldDe extensions van deze merken zijn qua prijs-kwaliteitverhouding het beste in balans.

Er bestaan nog veel meer hairextensions merken van over de hele wereld. Echter hebben wij na jarenlange ervaring voor deze vier merken gekozen, omdat het haar het beste past bij de West-Europese vrouw. Qua structuur, dikte en samenstelling sluiten deze extensions het beste aan bij het eigen haar. 

Beauty-by-Roos-Hairextensions-merken
Socap Hairextensions bij Beauty by Roos
Hairloxx hairextensions bij Beauty by Roos
Indian Gold hairextensions bij Beauty by Roos

Wij zijn tot en met 19 januari gesloten

Lieve klanten,

helaas moeten ook wij onze deuren sluiten tot en met 19 januari. Klanten die in deze periode en afspraak hebben staan zullen wij persoonlijk benaderen om een nieuwe afspraak in te plannen. 

In de tussentijd zijn wij bereikbaar tijdens onze normale openingstijden via mail (info@beautybyroos.nl), telefoon en WhatsApp (033-7600 010) en onze social media kanalen. 

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief. We hopen jullie allemaal weer snel te mogen verwelkomen in 1 van onze salons!

Liefs, team Beauty by Roos

Het is gelukt, je krijgt nu updates over de opening!