Beauty by Roos opent binnenkort een nieuwe salon in Utrecht!

woensdag 22 maart 2023

Zoals jullie misschien al voorbij hebben zien komen, zullen wij in mei onze nieuwe salon openen midden in het centrum van Utrecht. Aan de Nachtegaalstraat 62 is binnenkort onze 9e vestiging gevestigd en kunnen jullie terecht voor prachtige hairextensions.

Oriënteren op het gebied van hairextensions in Utrecht

Heb je nog geen hairextensions, maar ben je wel geïnteresseerd? Dan ben jij je ongetwijfeld aan het oriënteren op dit gebied en wil je meer informatie over de extensions en welke behandelingen er mogelijk zijn. Bij ons in de salon werken we met 2 verschillende type behandelingen. Een volumebehandeling voor meer volume op eigen haarlengte én een haarverlenging waarbij we niet alleen meer volume creëren, maar ook meer lengte. Alle hairextensions waarmee we werken zijn gemaakt van 100% human hair zodat je ze hetzelfde kan behandelen als het eigen haar wat zorgt voor een perfecte blending met het eigen haar.

Onze werkwijze
Wanneer je bij ons in de salon komt dan kijken we samen naar je wensen en welke behandeling aansluit op deze wensen. Ben je al blij met je eigen lengte en wil je graag vollere lengtes en punten? Dan is een volumebehandeling zeer geschikt. Ben je nog niet tevreden of de lengte van je eigen haar? Dan is een haarverlenging perfect om de gewenste lengte te bereiken, daarnaast wordt het automatisch ook nog een stukje voller!

De verzorging van hairextensions

Tijdens het dragen van hairextensions is het belangrijk dat je het zelf ook goed gaat de verzorgen. Een goede verzorging bestaat bijvoorbeeld uit het gebruiken van de door ons geadviseerde producten van Hairloxx. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor zowel het eigen haar als de extensions en zorgen ervoor dat alles de beste voeding krijgt tijdens de draagtijd van gemiddeld 3 maanden. De extensions zijn daarnaast makkelijk in model te brengen met een stijltang, krultang óf een föhnborstel.

Afspraak maken
Ben jij er al helemaal over uit dat hairextensions iets voor jou zijn? Of wil je liever éérst nog even een adviesgesprek bij ons in de salon om alles te bespreken? Het is allemaal mogelijk dus bel ons gerust om de opties te bespreken. Een afspraak maak je door te bellen met 033-7600010 of te mailen naar info@beautybyroos.nl.

 

Misschien vind je dit ook leuk!