Werken bij Beauty by Roos

Beauty by Roos Hairextensions heeft inmiddels een geweldig team samengesteld van bijna 40 hairextensions professionals. Wij zoeken met regelmaat haarstylisten die het leuk vinden om in een gezellig team te werken waarbij motivatie, collegialiteit, waardering en klanttevredenheid voorop staat.

Wij staan voor..

Gastvrijheid

Met ons team zorgen wij er al 15 jaar voor dat veel vrouwen zelfverzekerder door het leven kunnen gaan. Binnen de salons staat gezelligheid, rust & luxe centraal. Wanneer de klant uren op jouw stoel zit, vinden wij het belangrijk dat zij echt een moment voor zichzelf heeft waarin ze even tot rust kan komen en zich op haar gemak voelt bij jou.

Expertise

Wanneer je bij ons aan de slag gaat als hairextensions professional zorgen wij ervoor dat je alle ins & outs leert over de wereld van hairextensions. Voordat je in de salon klanten gaat helpen krijg je een training van 4 tot 6 weken op het hoofdkantoor. Daarna houden wij je up-to-date met trainingen waarin we trainen op snelheid & perfectie om de kwaliteit hoog te houden.

Wij bieden

Naast een super leuk team en een goed salaris bieden we jou: 

8% vakantiegeld

Iedere 3 maanden gratis hairextensions en kortingen op producten

Een contract bij Beauty by Roos tussen de 24 en 40 uur per week

Herken jij jezelf volledig in hoe wij te werk gaan? Kan jij niet wachten om iedere klant een mini make-over te geven tijdens die paar uur bij jóu op de stoel? Hou onze vacatures dan in de gaten of stuur ons een open sollicitatie naar info@beautybyroos.nl waarom jij zo goed in ons team past!

Openstaande vacatures

Openstaande vacatures

Wil jij deel uitmaken van dit gezellig team en denk jij een leuke aanvulling te zijn? Hou dan regelmatig onze openstaande vacatures in de gaten. Door de groei binnen het bedrijf zijn we regelmatig op zoek naar leuke collega’s ter uitbreiding van onze teams.

Zij werken bij Beauty by Roos..

 

Eline over werken bij Beauty by Roos

Het verhaal van Eline, al 12 jaar hairextensions professional bij Beauty by Roos in Hengelo

 

“Hoe het is om bij Beauty by Roos te werken? Daar wil ik jullie graag iets meer over vertellen.

Door de jaren heen krijg ik nog geregeld een nieuwe klant in mijn stoel. En aangezien we tijdens zo’n lange zit natuurlijk veel tijd hebben om te kletsen over van alles en nog wat, krijg ik vaak de vraag hoelang ik hier al werk. Ik moet dan altijd lachen, ’10 jaar al!’. ‘Wauw’ zeggen klanten dan, ‘Dat is al een hele tijd, vind je het nog steeds leuk?’.

Het antwoord is écht ‘JA!’. Voordat ik bij Beauty by Roos kwam ben ik begonnen als kapster, maar na een paar jaar wist ik dat dit niet was wat ik wilde. Ik zag toen de vacature voorbijkomen als hairextensions professional en dacht direct: dat wil ik! Op die manier kon ik mij volledig richten op 1 ding en daar gewoon heel erg goed in worden. Het is geweldig om een klant weg te zien gaan met een mooie, volle bos waar ze zich zoveel zekerder en vrouwelijker door voelt. Het geeft mij een onwijs goed gevoel en daar haal ik voldoening uit.

Tijdens de lange gesprekken in de stoel heb je leuke uiteenlopende gesprekken en dat zorgt ervoor dat je met je vaste klanten een band opbouwt. Het zijn geen korte gesprekken waarbij je alleen het weer of een vakantie bespreekt, maar je gesprekken gaan dieper dan dat en dat maakt het bijzonder.

Klanten vragen mij ook vaak of het werk na zoveel jaar niet saai of eentonig wordt, maar dat is het zeker nog niet. Ik leer nog steeds elke dag bij en iedere klant is anders en volledig maatwerk.

Het leuke vind ik dat we met superveel meiden zijn in totaal, maar dat je per salon met een klein en hecht team werkt. Daardoor voelt het echt alsof je je eigen toko runt zoals ik dat altijd zeg, haha!

Kortom, werken bij Beauty by Roos voelt echt als een feestje!

Liefs, Eline.”

 

 

Het verhaal van Romy: Van hairextensions professional in de salon naar een baan op kantoor

“Ruim 11,5 jaar geleden liep ik de -destijds tweede vestiging van Beauty by Roos- binnen in Amersfoort met mijn CV in mijn handen. Na een kort gesprek met de toenmalige eigenaresse Roos, werd ik diezelfde avond nog gebeld om voor een tweede gesprek langs te komen.

Vanuit daar is mijn Beauty by Roos avontuur begonnen en ben ik gestart door 32 uur te gaan werken in de salon in Amersfoort die toen nog in de stad zat. Het gaf mij keer op keer veel voldoening om klanten zó blij de deur uit te zien gaan en ze een stukje zelfvertrouwen terug te geven wanneer ik merkte dat ze dat mistte.

Na jaren werken in de salon in Amersfoort openden we een salon op Curacao, waar ik 7 maanden verbleef om het op te zetten. Na dit avontuur wilde ik graag wat anders, maar het liefst wel binnen het bedrijf. Toen ik weer geland was op Nederlandse bodem ben ik uiteindelijk twee dagen in de salon blijven staan en 2 dagen achter de receptie en met social media aan de slag gegaan. Doordat ik in de loop van de jaren natuurlijk veel vaste klanten had gekregen was het lastig om dat stukje los te laten, ook omdat je een band opbouwt met klanten. Uiteindelijk kreeg ik de kans om als officemanager aan de slag te gaan. Ik werk nu al een paar jaar op kantoor en achter de schermen regel ik verschillende dingen zoals o.a. het werven van nieuw personeel en de influencer marketing. Het creatieve in mij kan ik nog steeds kwijt en de omgeving is altijd hetzelfde gebleven waardoor ik nog altijd veel plezier heb in mijn werk.

Binnen Beauty by Roos hebben we een leuk, jong team en is er veel diversiteit onder alle meiden, dat maakt het leuk. En ook al sta ik zelf niet meer in de salon, ik zit toch nog dicht bij het vuur! 😊

Liefs, Romy.”

 

Schermafbeelding 2022-09-20 om 10.24.48