Advies en werkwijze

Voorafgaand aan je afspraak ontvang je altijd een uitgebreid advies van onze hairextensionsprofessional. Tijdens dit advies bespreken we jouw wensen, verwachtingen en welke kleur(en) het beste matchen met je eigen haar.

De hairextensions van Hairloxx Professional hebben wij altijd op voorraad. Daarom kunnen we 99% van onze klanten direct van dienst zijn! Heb je een ‘aparte’ kleur, specifieke wensen of ben je nog niet zeker of hairextensions echt iets voor jou zijn? Dan kun je altijd vrijblijvend binnenlopen bij één van onze salons voor advies. Dit is gratis en je hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

Eigen haarconditie

Wij vinden de gezondheid en conditie van het eigen haar heel belangrijk. Door de juiste verdeling van de losse plukjes zorgen wij dat er minimaal gewicht aan de haarwortels ontstaat waardoor het eigen haar geen schade ondervindt.

Maatwerk

Door het maatwerk dat wij kunnen toepassen sluiten de extensions perfect aan op de valling van het eigen haar.

Voor fijn en dun haar

De aanhechting van de extensions is klein en plat waardoor deze methode ook geschikt is voor fijner/dun haar.

Perfecte kleurmatch

Door te werken met losse hairextensions is het mogelijk om verschillende kleuren te mixen en zo de perfecte match te vinden met de kleur van het eigen haar.

 

Inzet techniek

 

Wij werken met de one-by-one techniek. Dit betekent dat wij met losse plukjes werken waaraan een keratinebonding is bevestigd. Deze keratine aanhechting wordt kort verwarmd en vervolgens om een plukje van je eigen haar wordt gevouwen.

Door deze techniek kunnen wij de hairextensions onzichtbaar tussen het eigen haar plaatsen Deze inzettechniek zorgt voor een natuurlijk resultaat met onzichtbare aanhechtingen wat gezond, mooi haar als resultaat geeft.

Advies en werkwijze hairextensions

Meer informatie over hairextensions

Zijn hairextensions schadelijk voor mijn haar?

Nee, hairextensions zijn niet schadelijk voor je haar mits ze professioneel ingezet en verwijderd worden. De aanhechtingen van de extensions worden kort verwarmd op een maximale temperatuur van maximaal 140 graden. Ter vergelijking; de temperatuur van je stijltang wordt verhit tot een temperatuur van 220 graden!

Wanneer je de adviezen van de hairextensions-professional opvolgt en je de hairextensions goed verzorgd, zal er geen schade ontstaan!

 

Kan ik gewoon binnenlopen om extensions te laten plaatsen?

Je kan tijdens openingstijden altijd binnenlopen voor advies. Wanneer je hebt besloten om hairextensions te laten plaatsen, moeten we wel een afspraak voor je inplannen. We willen namelijk alle tijd en aandacht voor jou hebben tijdens de behandeling en dit lukt vaak niet ‘even tussendoor’.

Kan ik de hairextensions hergebruiken?

Nee, je kan de hairextensions niet nog een keer gebruiken. Gedurende draagtijd verlies je (net zoals bij je eigen haar) haren van de extensions. De kwaliteit wordt na verloop van tijd ook minder, aangezien je alles met het haar doet wat je met je eigen haar ook zou doen, maar de extensions geen voeding vanuit de hoofdhuid krijgt. Hierom raden wij het hergebruiken van de extensions af.

Hoeveel kosten de hairextensions?

De kosten verschillen heel erg per persoon, lengte en aantallen. Bekijk hier alle prijzen van onze hairextensions. Wil je zeker weten hoeveel je zal betalen voor jouw extensions? Kom dan langs voor een adviesafspraak. De hairextensions professional kan je dan advies én een prijsindicatie geven!

 

 

Kan ik mijn haar gelijk bij jullie laten verven?

Nee, wij verven je haar niet. Wij matchen de kleur van je hairextensions met jouw eigen haarkleur. Laat je haar dus eerst in de gewenste kleur verven voordat je extensions in laat zetten. Wil je advies over de kleur? Je kan altijd even binnenlopen, we helpen je graag!

Ik heb krullen, hebben jullie daar ook hairextensions voor?

Ja, wij zetten ook hairextensions met krul in! De krul extensions zijn van het merk Indian Gold en kunnen wij speciaal voor je bestellen. We vragen je wel eerst even langs te komen in de salon zodat we de juiste krul én kleur voor je kunnen bestellen.

Ik heb kort haar, kan ik dan ook extensions laten zetten?

De kortste lagen van je haar moeten tot minimaal over je oren heen komen voor een mooi resultaat. Twijfel je of je haar lang genoeg is? We adviseren je graag! Kom even langs in 1 van onze salons of mail ons een foto van je haar en dan kijken we met je mee of je haar al lang genoeg is.

Kan ik tijdens mijn zwangerschap ook extensions dragen?

Ja, tijdens je zwangerschap is het mogelijk om hairextensions te dragen. Hou er wel rekening mee dat je hormonen tijdens de zwangerschap kunnen zorgen dat je meer haarverlies kan hebben, of juist meer haar zal vasthouden, waardoor je na de je zwangerschap meer haarverlies hebt. Dit kan wel invloed hebben op de draagtijd van de extensions.