Brand ambassadors

Beauty by Roos heeft sinds haar ontstaan samengewerkt met diverse bekende persoonlijkheden. Deze “brand ambassadors” hebben een sterk geloof in de behandelingen en producten van Beauty by Roos en dragen onze extensions al geruime tijd. Hieronder hebben we enkele van onze “merkambassadeurs” uitgelicht.

Dee van der Zeeuw extensions

Dee van der Zeeuw

Roos van der Aa

Roos van der Aa

Jorien Tilstra

Jorien Tilstra

Ilse van Esch

Ilse van Esch

Mirthe Buurman

Mirthe Buurman

Hilda Sigurdson

Hilda Sigurdson

Sunita Pfister

Sunita Pfister

Marit de Wolff

Marit de Wolff

Josine Wille

Josine Wille

Jane Karto

Jane Karto

Terri Koonings

Terri Koonings

Meer informatie over hairextensions

 

Zijn hairextensions schadelijk voor mijn haar?

Nee, wanneer de hairextensions professioneel ingezet en verwijderd worden, zijn ze niet schadelijk voor je haar. De aanhechtingen van de extensions worden kort verwarmd op een maximale temperatuur van maximaal 140 graden. Ter vergelijking; de temperatuur van je stijltang wordt verhit tot een temperatuur van 220 graden!

Het is natuurlijk ook belangrijk dat je gedurende de draagtijd je haar goed én met de juiste producten verzorgd. Ook is het belangrijk dat je de extensions niet langer dan de geadviseerde tijd (3-4 maanden) laat zitten.

Kan ik gewoon binnenlopen om extensions te laten plaatsen?

Je kan tijdens openingstijden altijd binnenlopen voor advies. Wanneer je hebt besloten om hairextensions te laten plaatsen, moeten we wel een afspraak voor je inplannen. We willen namelijk alle tijd en aandacht voor jou hebben tijdens de behandeling en dit lukt vaak niet ‘even tussendoor’. 

Kan ik de hairextensions hergebruiken?

Nee, je kan de hairextensions niet nog een keer gebruiken. Gedurende draagtijd verlies je (net zoals bij je eigen haar) haren van de extensions. De kwaliteit wordt na verloop van tijd ook minder, aangezien je alles met het haar doet wat je met je eigen haar ook zou doen, maar de extensions geen voeding vanuit de hoofdhuid krijgt. Hierom raden wij het hergebruiken van de extensions af. 

Hoeveel kosten de hairextensions?

De kosten verschillen heel erg per persoon, lengte en aantallen. Bekijk hier alle prijzen van onze hairextensions. Wil je zeker weten hoeveel je zal betalen voor jouw extensions? Loop dan even binnen in 1 van onze salons. De hairextensions-professional kan je dan advies én een prijsindicatie geven!

Kan ik mijn haar gelijk bij jullie laten verven?

Nee, wij verven je haar niet. Wij matchen de kleur van je hairextensions met jouw eigen haarkleur. Laat je haar dus eerst in de gewenste kleur verven voordat je extensions in laat zetten. Wil je advies over de kleur? Je kan altijd even binnenlopen, we helpen je graag!

Ik heb krullen, hebben jullie daar ook hairextensions voor?

Ja, wij zetten ook hairextensions met krul in! De krul extensions zijn van het merk Indian Gold en kunnen wij speciaal voor je bestellen. We vragen je wel eerst even langs te komen in de salon zodat we de juiste krul én kleur voor je kunnen bestellen. 

Ik heb kort haar, kan ik dan ook extensions laten zetten?

De kortste lagen van je haar moeten tot minimaal over je oren heen komen voor een mooi resultaat. Twijfel je of je haar lang genoeg is? We adviseren je graag! Kom even langs in 1 van onze salons of mail ons een foto van je haar en dan kijken we met je mee of je haar al lang genoeg is. 

Kan ik tijdens mijn zwangerschap ook extensions nemen?

Ja, tijdens je zwangerschap is het mogelijk om hairextensions te dragen. Hou er wel rekening mee dat je hormonen tijdens de zwangerschap kunnen zorgen dat je meer haarverlies kan hebben, of juist meer haar zal vasthouden, waardoor je na de je zwangerschap meer haarverlies hebt. Dit kan wel invloed hebben op de draagtijd van de extensions.