Over Beauty by Roos

Beauty by Roos Hairextensions is dé specialist op het gebied van hairextensions in Nederland. Met 9 salons verspreid over het hele land en een team van bijna 40 toegewijde en enthousiaste professionals ben je bij ons in goede handen.

 

Wat maakt Beauty by Roos de grootste van Nederland:​

  • Onze expertise ligt in het plaatsen van hairextensions. We werken uitsluitend met hairextensions van de hoogste kwaliteit.
  • Ons team van Beauty by Roos wordt voortdurend intensief getraind, zodat we altijd de beste behandelingen kunnen aanbieden.
  • We maken gebruik van de beste kwaliteit hairextensions voor een natuurlijk resultaat met onzichtbare aanhechtingen.
  • We vinden het belangrijk en leuk om klanten blij te maken en zelfvertrouwen te geven met prachtige haarverlengingen en volumebehandelingen.

 

Waarom onze klanten voor ons kiezen

Beauty by Roos heeft al meer dan 15 jaar ervaring

long-wavy-hair-variant

Écht gespecialiseerd in het plaatsen van hairextensions

Onze stylisten stemmen de behandeling altijd af op de klant

diamond

Bij ons worden al onze klanten op en top verwend, waardoor het voelt als een waar verwenmoment.

Onze hairextensions professionals

Er werken meerdere hairextensions-professionals in de salons van Beauty by Roos. Zij zijn allemaal intern opgeleid en worden met regelmaat getraind zodat zij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van hairextensions.

Wil je ook deel uitmaken van team Beauty by Roos? Bekijk onze openstaande vacatures. Wij zijn regelmatig op zoek naar gezellige, nieuwe collega’s!