Hairextensions

 

Bijna iedere vrouw droomt van lang en vol haar. In de afgelopen 15 jaar hebben wij deze droom al voor ruim 10.000 vrouwen mogen realiseren door het plaatsen van hairextensions! 

Beauty by Roos gebruikt voor haar haarverlengingen en volumebehandelingen altijd 100% Human Hair. Met dit haar kan je alles doen wat je met je eigen haar ook zou doen; wassen, föhnen, stijlen en verven.

Wij werken uitsluitend met losse hairextensions met een keratineaanhechting. Deze inzettechniek zorgt voor een natuurlijk resultaat met onzichtbare aanhechtingen wat gezond, mooi haar als resultaat geeft.

Hoe verloopt een afspraak?

01.

Advies & kleurbepaling

Voordat we je inzetten geven we je altijd eerlijk advies. Zo overleggen we of je een haarverlenging of volumebehandeling wilt, hoeveel hairextensions er nodig zijn om het mooiste resultaat te krijgen en welke kleuren we gaan gebruiken. Benieuwd naar het verschil tussen een haarverlenging en volumebehandeling? Lees dat hier.

02.

Inzetten

Na het advies zijn we klaar om de extensions in te zetten! We wassen je haar altijd eerst met een speciale pre-treatment shampoo. Deze verwijdert alle vetten uit het haar, waardoor de extensions goed aan het eigen haar hechten. Tijdens de behandeling zorgen we dat het je aan niks ontbreekt, we doen alles om jou een mooie ervaring te geven!

03.

Nazorg

Om zo lang mogelijk van je extensions te genieten, is het belangrijk dat je ze goed verzorgt. We bespreken tijdens de behandeling al hoe jij je hairextensions het beste kan verzorgen, maar je krijgt na de behandeling ook een uitgebreid advies toegestuurd! Ben je nu al benieuwd? Lees het verzorgingsadvies hier.

Haarverlenging

Wil je niet alleen meer volume, maar ook meer lengte? Dan kan je kiezen voor een haarverlenging. Hierbij krijg je naast meer volume ook meer lengte. Bij een haarverlenging is het mogelijk om je eigen haar met 1/3e  te verlengen. Om het haar mooi te kunnen verlengen, moeten de kortste lagen van je eigen haar tot minimaal over je oren komen. Bij een haarverlenging worden er gemiddeld tussen de 125 en de 150 extensions geplaatst bij normaal haar. Hoe dikker het eigen haar, hoe meer extensions wij nodig hebben om deze dikte ook in de punten te krijgen.

Volumebehandeling

Bij een volumebehandeling zetten we extensions in op je eigen haarlengte. Door middel van deze behandeling kunnen we volume toevoegen op plekken waar je dat zelf graag terug wilt zien. Door extensions bij te plaatsen krijg je mooie, volle punten. De extensions worden niet te hoog of te ver naar voren geplaatst, om te voorkomen dat deze zichtbaar worden. Wij gebruiken bij volumebehandelingen gemiddeld tussen de 75 en de 100 extensions.

Wil je weten hoeveel hairextensions jij nodig hebt? Vul dan de hairextensions calculator in.

Dit wil je ook weten over hairextensions!

Waar komen de hairextensions vandaan?

Onze hairextensions zijn gemaakt van Indisch haar. De vrouwen in India zorgen doorgaans erg goed voor hun haar. Ze gebruiken bijvoorbeeld geen chemische producten in hun haar, waardoor het van erg mooie kwaliteit is.

Jaarlijks trekken miljoenen pelgrims naar het tempelcomplex Tirumala in het zuiden van India. Elke dag bezoeken tussen de 50.000 en 100.000 Hindoes, waaronder duizenden vrouwen, één van de tempels om te bidden voor hun god. Om de tempel ‘rein’ te kunnen betreden, worden de haren van de pelgrims eerst afgeschoren door 1 van de kappers die bij de tempel in dienst is.

Vroeger werden deze haren verbrand, wat natuurlijk zonde is. Tegenwoordig verkopen de tempels de haren, waardoor ze geld hebben om de pelgrims te voorzien van onderdak, eten en drinken.

De haren worden niet alleen gebruikt om hairextensions te maken. Er worden bijvoorbeeld ook eiwitten en aminozuren uit de haren gehaald die worden gebruikt om medicijnen te maken. De keratine uit de haren worden ook gebruikt voor haarproducten.

Zijn hairextensions schadelijk voor mijn haar?

Nee, hairextensions zijn niet schadelijk voor je haar mits ze professioneel ingezet en verwijderd worden. De aanhechtingen van de extensions worden kort verwarmd op een maximale temperatuur van maximaal 140 graden. Ter vergelijking; de temperatuur van je stijltang wordt verhit tot een temperatuur van 220 graden!

Wanneer je de adviezen van de hairextensions-professional opvolgt en je de hairextensions goed verzorgd, zal er geen schade ontstaan!

 

Kan ik hairextensions dragen tijdens mijn zwangerschap?

Ja, tijdens je zwangerschap is het mogelijk om hairextensions te dragen. Hou er wel rekening mee dat je hormonen tijdens de zwangerschap kunnen zorgen dat je meer haarverlies kan hebben, of juist meer haar zal vasthouden, waardoor je na de je zwangerschap meer haarverlies hebt. Dit kan wel invloed hebben op de draagtijd van de extensions.

Is het mogelijk hairextensions te nemen met dun haar?

Ja, dat is zeker mogelijk. We hebben al veel klanten met dun haar mogen helpen. We zetten de hairextensions zo in dat ze niet zichtbaar zijn.