Hairextensions

Bijna iedere vrouw droomt van lang en vol haar. In de afgelopen 15 jaar hebben wij deze droom al voor ruim 15.000 vrouwen mogen realiseren door het plaatsen van hairextensions! 

Beauty by Roos gebruikt voor haar haarverlengingen en volumebehandelingen altijd 100% Human Hair. Met dit haar kan je alles doen wat je met je eigen haar ook zou doen; wassen, föhnen, stijlen en verven.

Wij werken uitsluitend met losse hairextensions met een keratineaanhechting. Deze inzettechniek zorgt voor een natuurlijk resultaat met onzichtbare aanhechtingen wat gezond, mooi haar als resultaat geeft.

Lengte hairextensions

De voordelen van one-by-one hairextensions

Onze hairextensions techniek

Voelt natuurlijk en comfortabel

Doordat de extensions 1 voor 1 aan plukjes eigen haar worden bevestigd, voelt het als je eigen haar. Je kunt makkelijk met je vingers door je haar en als het een keer waait ziet niemand dat jij hairextensions draagt!

Aan te passen aan elke haarstijl

Wil jij jouw haar graag opsteken of in een paardenstaart dragen? Dat kan! Wij houden rekening met de plaatsing van de extensions, zodat ze niet zichtbaar zijn als je jouw haar omhoog draagt.

Perfecte match met jouw eigen haarkleur

Door met losse plukjes te werken kunnen wij meerdere kleuren gebruiken en mixen om perfect te matchen met jouw eigen haarkleur. Natuurlijk haar heeft namelijk ook niet maar 1 kleur. Dit zorgt voor een mooi en natuurlijk effect.

Langer te dragen dan andere methoden

De one-by-one extensions worden aan een goed plukje eigen haar bevestigd. Daardoor groeien ze mee met het eigen haar en hoeven niet tussentijds omhoog geplaatst te worden. Je kan de hairextensions met plezier 3-4 maanden dragen.

Haarverlenging

Wil je niet alleen meer volume, maar ook meer lengte? Dan kan je kiezen voor een haarverlenging. Hierbij krijg je naast meer volume ook meer lengte. Bij een haarverlenging is het mogelijk om je eigen haar met 1/3e  te verlengen. Om het haar mooi te kunnen verlengen, moeten de kortste lagen van je eigen haar tot minimaal over je oren komen. Bij een haarverlenging worden er gemiddeld tussen de 125 en de 150 extensions geplaatst bij normaal haar. Hoe dikker het eigen haar, hoe meer extensions wij nodig hebben om deze dikte ook in de punten te krijgen.

Volumebehandeling

Bij een volumebehandeling zetten we extensions in op je eigen haarlengte. Door middel van deze behandeling kunnen we volume toevoegen op plekken waar je dat zelf graag terug wilt zien. Door extensions bij te plaatsen krijg je mooie, volle punten. De extensions worden niet te hoog of te ver naar voren geplaatst, om te voorkomen dat deze zichtbaar worden. Wij gebruiken bij volumebehandelingen gemiddeld tussen de 75 en de 100 extensions.

Wil je weten hoeveel hairextensions jij nodig hebt? Vul dan de hairextensions calculator in.

Hoe verloopt een afspraak?

01.

Advies & kleurbepaling

Voordat we je inzetten geven we je altijd eerlijk advies. Zo overleggen we of je een haarverlenging of volumebehandeling wilt, hoeveel hairextensions er nodig zijn om het mooiste resultaat te krijgen en welke kleuren we gaan gebruiken. Benieuwd naar het verschil tussen een haarverlenging en volumebehandeling? Lees dat hier.

02.

Inzetten

Na het advies zijn we klaar om de extensions in te zetten! We wassen je haar altijd eerst met een speciale pre-treatment shampoo. Deze verwijdert alle vetten uit het haar, waardoor de extensions goed aan het eigen haar hechten. Tijdens de behandeling zorgen we dat het je aan niks ontbreekt, we doen alles om jou een mooie ervaring te geven!

03.

Nazorg

Om zo lang mogelijk van je extensions te genieten, is het belangrijk dat je ze goed verzorgt. We bespreken tijdens de behandeling al hoe jij je hairextensions het beste kan verzorgen, maar je krijgt na de behandeling ook een uitgebreid advies toegestuurd! Ben je nu al benieuwd? Lees het verzorgingsadvies hier.

Dit wil je ook weten over hairextensions!

Waar komen de hairextensions vandaan?

In onze salons bieden wij twee merken hairextensions aan: Hairloxx en Indian Gold. Voor de herkomst van Indian Gold verwijzen we je graag naar hun website.

Hairloxx is ons eigen merk. Voor dit merk werken we samen met producenten die haar inkopen in India, voornamelijk afkomstig van tempels.

Vrouwen in India staan bekend om hun goede verzorging van het haar. Ze gebruiken geen chemische producten, waardoor het haar van uitstekende kwaliteit is.

Jaarlijks bezoeken miljoenen pelgrims tempels in India om te bidden tot hun god. Als een teken van reinheid worden de haren van de pelgrims afgeschoren door kappers die in dienst zijn van de tempels.

De tempels verkopen deze haren om geld te genereren voor het bieden van onderdak, voedsel en drinkwater aan de pelgrims.

Het haar wordt niet alleen gebruikt voor het maken van hairextensions. Het wordt ook gebruikt om eiwitten en aminozuren te extraheren voor medicinale doeleinden, en de keratine uit het haar wordt gebruikt in haarproducten.

Zijn hairextensions schadelijk voor mijn haar?

Nee, hairextensions zijn niet schadelijk voor je haar mits ze professioneel ingezet en verwijderd worden. De aanhechtingen van de extensions worden kort verwarmd op een maximale temperatuur van maximaal 140 graden. Ter vergelijking; de temperatuur van je stijltang wordt verhit tot een temperatuur van 220 graden!

Wanneer je de adviezen van de hairextensions-professional opvolgt en je de hairextensions goed verzorgd, zal er geen schade ontstaan!

 

Kan ik hairextensions dragen tijdens mijn zwangerschap?

Ja, tijdens je zwangerschap is het mogelijk om hairextensions te dragen. Hou er wel rekening mee dat je hormonen tijdens de zwangerschap kunnen zorgen dat je meer haarverlies kan hebben, of juist meer haar zal vasthouden, waardoor je na de je zwangerschap meer haarverlies hebt. Dit kan wel invloed hebben op de draagtijd van de extensions.

Is het mogelijk hairextensions te nemen met dun haar?

Ja, dat is zeker mogelijk. We hebben al veel klanten met dun haar mogen helpen. We zetten de hairextensions zo in dat ze niet zichtbaar zijn.