fbpx

Hairextensions calculator

 

Met de hairextensions calculator van Beauty by Roos bereken je hoeveel extensions je ongeveer nodig zou hebben voor een haarverlenging of een volumebehandeling. Door de stappen te doorlopen kunnen we je snel en makkelijk adviseren. 

Bij het advies geven we je direct een prijsindicatie. Zowel van het totaalbedrag van de behandeling als de bijbehorende maandbedragen wanneer je kiest voor een abonnement. 

Deze calculator geeft je een indicatie van je behandeling. Het plaatsen van hairextensions is natuurlijk maatwerk, waardoor het mogelijk is dat er in overleg wordt afgeweken van het geautomatiseerde advies in deze calculator. Hierdoor kan je behandeling goedkoper of duurder uitvallen, wat natuurlijk altijd in overleg gaat. Aan de uitkomsten van de calculator kunnen geen rechten worden ontleent.

Wij zijn tot en met 19 januari gesloten

Lieve klanten,

helaas moeten ook wij onze deuren sluiten tot en met 19 januari. Klanten die in deze periode en afspraak hebben staan zullen wij persoonlijk benaderen om een nieuwe afspraak in te plannen. 

In de tussentijd zijn wij bereikbaar tijdens onze normale openingstijden via mail (info@beautybyroos.nl), telefoon en WhatsApp (033-7600 010) en onze social media kanalen. 

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief. We hopen jullie allemaal weer snel te mogen verwelkomen in 1 van onze salons!

Liefs, team Beauty by Roos

Het is gelukt, je krijgt nu updates over de opening!