Tussentijdse service bij Beauty by Roos Hairextensions

vrijdag 13 januari 2023

Tijdens het dragen van hairextensions is het belangrijk om het goed te verzorgen. Om de verzorging zo goed mogelijk te doen helpen wij je natuurlijk een handje. Vandaag geven we je wat tips mee én vertellen wij je over onze servicebehandelingen tijdens het dragen van onze extensions.

Wanneer je de keuze hebt gemaakt om Hairloxx hairextensions bij Beauty by Roos te laten plaatsen, bieden wij je naast een goede kwaliteit óók een stukje extra service. Bij Hairloxx mag je namelijk binnen de draagtijd van 3 tot 4 maanden een keer langskomen om de puntjes te laten bijknippen én om het een keer mooi in model te laten brengen door het bijvoorbeeld te krullen of te stijlen.

Welke producten gebruik ik tijdens het dragen van hairextensions?

Binnen de draagtijd stijl en krul je je haar regelmatig. Het eigen haar krijgt altijd voeding van binnenuit, maar de extensions worden alleen nog gevoed door goede producten. Onze Hairloxx Haircare is speciaal ontwikkeld om de beste verzorging aan de extensions te geven. Deze producten hebben een samenstelling waardoor er geen schade aan de extensions wordt aangericht én het voedt niet alleen de extensions, maar natuurlijk ook het eigen haar. Wij zullen je tijdens je bezoek alles vertellen over de producten van Hairloxx en welke stappen belangrijk zijn om op te volgen voor de juiste verzorging van je extensions.

Waarom is het bijknippen tijdens het dragen zo belangrijk?

Doordat je de extensions net zo behandeld als het eigen haar doe je er van alles mee waardoor de puntjes op een gegeven moment wat droger kunnen worden. Dit is heel normaal. Door na +/- 6 weken even de puntjes bij te knippen valt het weer mooi in model en zit je haar de hele draagtijd helemaal naar wens. Je mag hier gewoon een afspraak voor plannen en dan doen wij dit kosteloos voor je.

En dan krijg ik ook nog een gratis styling?

Dat klopt! Binnen de 3-4 maanden mag je, wanneer je Hairloxx extensions draagt, 1 keer kosteloos bij ons langskomen om het mooi in model te brengen. Superleuk om te doen wanneer je iets speciaals hebt staan zoals een leuk feestje!

In welke steden hebben jullie salons? 

Wil jij extensions laten zetten en kom jij uit Rotterdam, Den Haag, Amersfoort, Amsterdam, Den Bosch, Hengelo, Breda of Eindhoven? Dan heb je geluk want wij zitten in al deze 8 mooie steden om jou te voorzien van een mooie volumebehandeling of een haarverlenging!

Een afspraak maken doe je door te bellen met 033-7600010.

Misschien vind je dit ook leuk!