HAIRLOXX HAARVERZORGING

CARE FOR YOUR HAIR, YOUR HAIREXTENSIONS AND THE PLANET

Met Hairloxx heeft Beauty by Roos een vegan haircare productlijn met de beste verzorging voor hairextensions en de rest van het haar. Hairloxx bevat geen schadelijke ingrediënten waardoor je verzekerd bent van gezonde en mooie hairextensions tijdens de draagtijd. Door de toevoeging van provitamine B5 en andere ingrediënten ben je verzekerd van glanzend haar. Onze producten zijn vegan, vrij van parabenen, siliconen, minerale oliën en sulfaten.

DE BESTE VERZORGING VOOR JOUW HAIREXTENSIONS

De Hairloxx hairextensions zijn gemaakt van human hair dat speciale verzorging verdient om het er nog mooier en natuurlijker uit te laten zien. Om ervoor te zorgen dat de extensions mooi, glad en glanzend blijven, is het belangrijk om het juiste verzorgingsritueel toe te passen en ze intensief te voeden.

Daarnaast speelt de keuze van de juiste shampoo een cruciale rol bij het waarborgen van de kwaliteit van de bondingen waarmee de hairextensions vastzitten aan het eigen haar. Bepaalde ingrediënten in reguliere shampoos kunnen namelijk invloed hebben op de hechting van de extensions. Voor de dagelijkse verzorging en styling is het daarom goed om de haren zo gezond mogelijk te houden met speciale producten. 

ONTWIKKELD OP BASIS VAN DE 15 JAAR SALONERVARING MET HAIREXTENSIONS

Hairloxx Professional heeft vegan verzorgingsproducten met de juiste ingrediënten waardoor je verzekerd bent van gezonde hairextensions tijdens de draagtijd. Door de toevoeging van ingrediënten zoals Provitamine B5 ben je verzekerd van gezond en glanzend haar. 

Webshop Beauty by Roos Hairextensions
Hairloxx Hair Mask klein

€24,95

Hairloxx Boost Shampoo klein

€19,95

Hairloxx Spray Conditioner klein

€19,95

Hairloxx Intense Conditioner klein

€19,95