Afspraak maken

 

Bel ons

033-7600 010

(bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00)

 

WhatsApp ons

033-7600 010

(bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00)

 

Mail ons

info@beautybyroos.nl

(reactie op werkdagen binnen 24 uur)

 

Vanwege de drukke agenda adviseren we je om op tijd een afspraak te maken. Wij zijn ook altijd bereikbaar voor eventuele vragen, we beantwoorden ze graag. Let op! Een afspraak wijzigen of annuleren kan kosteloos tot 48 uur van tevoren en alleen via de telefoon of mail, dus niet via WhatsApp!

Wij vragen nieuwe klanten altijd om een aanbetaling van €75,00. Dit wordt natuurlijk weer verrekend met de kosten van de behandeling.

Goed om te weten bij het maken van een afspraak

Kan ik langskomen voor een adviesgesprek?

Je bent uiteraard altijd welkom om eerst langs te komen voor advies. Het is niet noodzakelijk om eerst een adviesafspraak te maken. We hebben alle hairextensions van Hairloxx standaard op voorraad in zowel stijl en slag. Heb je specifieke wensen of krullend haar dan vragen wij je wel even contact op te nemen voor advies.

 

Zit ik na het adviesgesprek ergens aan vast?

Nee, zeker niet! Tijdens het adviesgesprek bespreken we jouw wensen, de mogelijkheden en geven we je een prijsindicatie. Mocht je er hierna nog even over na willen denken, is dat geen enkel probleem, je zit nergens aan vast!

Ik ben een nieuwe klant. Kan ik een afspraak maken?

Natuurlijk! Wij reserveren veel tijd voor jouw afspraak, dus vragen nieuwe klanten om een aanbetaling van €75,00 te doen. Deze aanbetaling wordt uiteraard verrekend met de kosten van je behandeling.

Heb je eerst nog vragen of ben je nog niet helemaal zeker dat je extensions wilt? Bel ons even voor het maken van een vrijblijvend adviesgesprek, hier zijn geen kosten aan verbonden.  

 

 

 

Ik wil mijn afspraak annuleren/verplaatsen, hoe kan dat?

Je kan je afspraak kosteloos annuleren of verplaatsen tot 48 uur van tevoren. We vragen je hiervoor te bellen naar ons centrale telefoonnummer (033-7600010) of te mailen.

Wij plannen veel tijd in voor jouw afspraak. Wanneer een afspraak niet voor deze tijd wordt geannuleerd of je niet op de afspraak komt brengen wij €75,00 annuleringskosten per gereserveerd uur in rekening. Deze kosten moeten voldaan worden voor er weer een nieuwe afspraak ingepland kan worden.

Wij kunnen niet garanderen dat een wijziging/annulering via WhatsApp goed doorkomt, dus annuleringen via WhatsApp kunnen wij helaas niet accepteren.