Garantie

Beauty by Roos staat voor hoge kwaliteit, zowel voor onze professionals als voor het haar waar wij mee werken. Wij geven daarom gedurende de draagtijd garantie op jouw hairextensions.

We geven 3 maanden garantie op uitgevallen plukjes, de behandeling én de hairextensions van Hairloxx Professional. Bij het beoordelen van eventuele problemen kan het voorkomen dat wij de expertise van onze leveranciers inschakelen.

 

Zo kijken er meerdere partijen mee naar waar het probleem vandaan zou kunnen komen; bijvoorbeeld door de verzorging van de hairextensions of door de hairextensions zelf. Je dient wel gebruik te maken van de verzorgingsproducten van Hairloxx*. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor het onderhoud van je haar en van je hairextensions.

Gratis styling en/of knipbehandeling

Wanneer je kiest voor Hairloxx Hairextensions, bieden wij jou als extra service een kosteloze styling en/of knipbehandeling gedurende de draagtijd van 3 tot 4 maanden.

Garantie op Indian Gold

Op de hairextensions van Indian Gold kunnen wij helaas geen garantie geven. Wel op het inzetten van de extensions. Vallen er plukjes uit, dan plaatsen wij deze kosteloos terug!

* Bij 2 keer per week wassen gebruikt een gemiddelde klant 2 flessen shampoo en 2 flessen conditioner per 3 maanden.

Je krijgt garantie op..

Uitgevallen extensions

De ‘regel’ is dat je gedurende de draagtijd van 3-4 maanden 10% van de hairextensions kan verliezen. Bij 150 extensions mag je er dus 15 verliezen. Wij zetten uitgevallen plukjes altijd kosteloos terug wanneer je ze bewaart en meeneemt naar de salon. Dit geldt voor alle merken extensions waar wij mee werken.

de behandeling

Alle medewerkers van Beauty by Roos zijn intern opgeleid tot hairextensions professional. Ze krijgen een uitgebreide opleiding voordat ze klanten gaan helpen en worden regelmatig bijgeschoold. Hierdoor geven wij garantie op jouw behandeling in één van de salons van Beauty by Roos.

Hairloxx Professional

Wij staan achter de kwaliteit van de Hairloxx Professional hairextensions. Wij geven dan ook garantie op deze hairextensions. Op andere merken kunnen wij geen garantie bieden op het haar, wel op het inzetten van deze merken.

De enige voorwaarde is dat je jouw hairextensions verzorgt met de producten van Hairloxx Professional, ons verzorgingsadviezen opvolgt en je je hairextensions niet laat behandelen door anderenDe verzorgingsproducten van Hairloxx Professional zijn namelijk speciaal ontwikkeld voor het verzorgen van jouw hairextensions. Gebruik van andere producten kunnen de bondingen van je extensions aantasten of andere problemen veroorzaken.