fbpx

Garantie op hairextensions

Beauty by Roos legt de lat erg hoog en wij werken continue aan verbetering waardoor de kwaliteit wordt gewaarborgd. Hierdoor durven wij 100% garantie te geven op de Hairloxx Professional Hairextensions!

We geven 3 maanden garantie op uitgevallen plukjes, de behandeling én de hairextensions van Hairloxx Professional. Bij het beoordelen van eventuele problemen kan het voorkomen dat wij de expertise van onze leveranciers inschakelen. Zo kijken er meerdere partijen mee naar waar het probleem vandaan zou kunnen komen; bijvoorbeeld door de verzorging van de hairextensions of door de hairextensions zelf. 

Je krijgt garantie op..

Uitgevallen extensions

De ‘regel’ is dat je gedurende de draagtijd van 3-4 maanden 10% van de hairextensions kan verliezen. Bij 150 extensions mag je er dus 15 verliezen. Wij zetten uitgevallen plukjes altijd kosteloos terug wanneer je ze bewaard en meeneemt naar de salon.

de behandeling

Alle medewerkers van Beauty by Roos zijn intern opgeleid tot hairextensions-professional. Ze hebben allemaal dezelfde opleiding gehad en worden regelmatig bijgeschoold. Hierdoor durven wij garantie te geven op jouw behandeling in 1 van de salons van Beauty by Roos

Hairloxx Professional

Wij staan achter de kwaliteit van de Hairloxx Professional hairextensions. Wij geven dan ook garantie op deze hairextensions. Op andere merken kunnen wij geen garantie bieden.

De enige voorwaarde is dat je jouw hairextensions verzorgt met de producten van Hairloxx Professional, ons verzorgingsadvies opvolgt en je je hairextensions niet laat behandelen door anderen. De producten van Hairloxx Professional zijn namelijk speciaal ontwikkeld voor het verzorgen van jouw hairextensions. Gebruik van andere producten kunnen de bondingen van je extensions aantasten of eventuele andere problemen veroorzaken.

Wij zijn tot en met 2 maart gesloten

Lieve klanten,

helaas moeten ook wij onze deuren sluiten tot en met 2 maart. Klanten die in deze periode en afspraak hebben staan zullen wij persoonlijk benaderen om een nieuwe afspraak in te plannen. 

In de tussentijd zijn wij bereikbaar voor vragen en om afspraken in te plannen voor na de lockdown. Wij zijn tijdens onze normale openingstijden te bereiken via mail (info@beautybyroos.nl), telefoon en WhatsApp (033-7600 010) en onze social media kanalen. 

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief. We hopen jullie allemaal weer snel te mogen verwelkomen in 1 van onze salons!

Liefs, team Beauty by Roos

Het is gelukt, je krijgt nu updates over de opening!