Garantie op hairextensions

 

Beauty by Roos legt de lat erg hoog en wij werken continue aan verbetering waardoor de kwaliteit wordt gewaarborgd. Hierdoor durven wij 100% garantie te geven op de Hairloxx Professional Hairextensions!

We geven 3 maanden garantie op uitgevallen plukjes, de behandeling én de hairextensions van Hairloxx Professional. Bij het beoordelen van eventuele problemen kan het voorkomen dat wij de expertise van onze leveranciers inschakelen. Zo kijken er meerdere partijen mee naar waar het probleem vandaan zou kunnen komen; bijvoorbeeld door de verzorging van de hairextensions of door de hairextensions zelf.

Garantie op Siseito en Indian Gold

Op de hairextensions van Siseito en Indian Gold kunnen wij geen garantie geven. Wel op het inzetten van de extensions. Vallen er plukjes uit, dan plaatsen wij deze kosteloos terug!

 

Je krijgt garantie op..

Uitgevallen extensions

De ‘regel’ is dat je gedurende de draagtijd van 3-4 maanden 10% van de hairextensions kan verliezen. Bij 150 extensions mag je er dus 15 verliezen. Wij zetten uitgevallen plukjes altijd kosteloos terug wanneer je ze bewaard en meeneemt naar de salon. Dit geldt voor alle merken extensions waar wij mee werken.

de behandeling

Alle medewerkers van Beauty by Roos zijn intern opgeleid tot hairextensions-professional. Ze hebben allemaal dezelfde opleiding gehad en worden regelmatig bijgeschoold. Hierdoor durven wij garantie te geven op jouw behandeling in 1 van de salons van Beauty by Roos

Hairloxx Professional

Wij staan achter de kwaliteit van de Hairloxx Professional hairextensions. Wij geven dan ook garantie op deze hairextensions. Op andere merken kunnen wij geen garantie bieden.

De enige voorwaarde is dat je jouw hairextensions verzorgt met de producten van Hairloxx Professional, ons verzorgingsadvies opvolgt en je je hairextensions niet laat behandelen door anderen. De producten van Hairloxx Professional zijn namelijk speciaal ontwikkeld voor het verzorgen van jouw hairextensions. Gebruik van andere producten kunnen de bondingen van je extensions aantasten of eventuele andere problemen veroorzaken.