BeautyBank & Beauty by Roos

 

De BeautyBank is een organisatie die zich inzet voor mensen om ze te helpen bij het re-integreren in de samenleving. Dit wordt gedaan middels uiterlijke schoonheid het zelfvertrouwen en eigenwaarde van mensen op te bouwen en het zelfbeeld positief te versterken door het bieden van belangeloos aangeboden behandelingen van kappers en andere aan uiterlijke verzorging gerelateerde zaken.

 

3

Het hele team van Beauty by Roos Hairextensions zet zich iedere dag in om vrouwen met fijner/dunner haar om te toveren tot vrouwen met mooi, vol haar. Het haar bepaalt hoe iemand zich voelt en wat je uitstraalt. Wij vinden dat iedere vrouw het verdient om goed in haar vel te zitten en extra zelfvertrouwen te krijgen waardoor je weer straalt! Wij delen de visie van de BeautyBank om samen de wereld een stukje mooier te maken. 

Binnen Beauty by Roos weten wij als geen ander wat het effect van mooi haar heeft op het zelfvertrouwen. Om die reden helpen wij de BeautyBank met verschillende knipbeurten. Ook geven wij via de BeautyBank een beperkt aantal volumebehandelingen weg aan vrouwen  met fijn en dun haar.

Kijk voor meer informatie op www.beautybank.nl