BeautyBank & Beauty by Roos

 

De BeautyBank is een organisatie die zich inzet om mensen te helpen bij hun re-integratie in de samenleving. Dit wordt bereikt door middel van het opbouwen van zelfvertrouwen en eigenwaarde door uiterlijke schoonheid, en het positief versterken van het zelfbeeld door belangeloze behandelingen aan te bieden. Dit zijn kappersbehandelingen of andere aspecten van uiterlijke verzorging.

 

3
BeautyBank x Beauty by Roos

BeautyBank x Beauty by Roos

Het hele team van Beauty by Roos Hairextensions zet zich dagelijks in om vrouwen met dunner haar te transformeren tot vrouwen met prachtig, vol haar. We begrijpen dat haar invloed heeft op hoe iemand zich voelt en hoe ze zich presenteren aan de wereld. We vinden dat elke vrouw het verdient om zich goed in haar vel te voelen en extra zelfvertrouwen te krijgen, zodat ze kan stralen! We delen de visie van de BeautyBank om samen de wereld een beetje mooier te maken.

 

Bij Beauty by Roos begrijpen we als geen ander wat het effect van mooi haar is op het zelfvertrouwen. Daarom ondersteunen we de BeautyBank met verschillende knipbeurten. Ook geven wij via de BeautyBank een beperkt aantal volumebehandelingen weg aan vrouwen met fijn en dun haar.

Kijk voor meer informatie op www.beautybank.nl