fbpx

Ines gomes

Ines Gomes is bekend van YouTube en Instagram. Ze was al een tijd onzeker over d’r eigen haar, omdat het na het verven en bleken was afgebroken. Wij hebben haar een haarverlenging met 150 stuks gegeven in de kleuren Dubai en Montreal. Ze deelt regelmatig foto’s en tips van en over het verzorgen van de hairextensions op Instagram, dus leuk om te volgen! Bekijk ook de video van Ines hieronder.

Update: Inmiddels is Ines al een paar keer in de salon geweest om haar hairextensions te vervangen. Leuk om te weten; sinds ze bij ons hairextensions heeft laten zetten, is haar eigen haar een stuk sterker en langer geworden!

Volg Ines ook op Instagram en abonneer je op haar kanaal!

Ines Gomes hairextensions

Wij zijn tot en met 9 februari gesloten

Lieve klanten,

helaas moeten ook wij onze deuren sluiten tot en met 9 februari. Klanten die in deze periode en afspraak hebben staan zullen wij persoonlijk benaderen om een nieuwe afspraak in te plannen. 

In de tussentijd zijn wij bereikbaar voor vragen en om afspraken in te plannen voor na de lockdown. Wij zijn tijdens onze normale openingstijden te bereiken via mail (info@beautybyroos.nl), telefoon en WhatsApp (033-7600 010) en onze social media kanalen. 

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief. We hopen jullie allemaal weer snel te mogen verwelkomen in 1 van onze salons!

Liefs, team Beauty by Roos

Het is gelukt, je krijgt nu updates over de opening!