Remy Hair extensions

Wanneer je op zoek bent naar goede hairextensions hoor je de term Remy hair waarschijnlijk vaak voorbij komen, maar wat betekent dit nou precies? Wij vertellen wat dit deze term inhoudt en waarom je voor dit haar zou moeten kiezen.

 

Wat is Remy hair?

De belangrijkste eigenschap van Remy haar is dat alle haarschubben dezelfde kant op staan en nog intact zijn. Dit maakt het haar van uitstekende kwaliteit en het meest geschikt voor hairextensions. Het haar is altijd 100% Human hair en wordt beschouwd als het beste haar dat er verkrijgbaar is.

Voordat het haar wordt afgeknipt wordt het in een staart gebonden of ingevlochten. Zo wordt er voorkomen dat het haar los op de grond valt en dus niet meer in de juiste richting gelegd kan worden, wat bij non-remy hair gebeurt. Wanneer dit het geval is worden alle haarschubben verwijderd wat resulteert in droog haar dat sneller gaat klitten.

Bij goedkopere merken worden de hairextensions veel sneller en minder zorgvuldig verzameld, waardoor de haarschubben niet meer 1 kant op staan. Wanneer jij je haar dan borstelt (tegen de haarschubben in) krijg je veel knopen en klitten in je haar. Dit haar wordt dan ook veel goedkoper aangeboden.

 

Kenmerken

 

Remy hair bij Beauty by Roos

Beauty by Roos werkt uitsluitend met de beste merken en 100% Human remy hair. Wil jij meer weten over onze merken? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

 

Remy hair extensions

Wil jij persoonlijk advies? Neem contact met ons op, we geven je graag gratis en vrijblijvend advies!