fbpx

Remy Hair extensions

Wanneer je op zoek bent naar goede hairextensions hoor je de term Remy hair waarschijnlijk vaak voorbij komen, maar wat betekent dit nou precies? Wij vertellen wat dit deze term inhoudt en waarom je voor dit haar zou moeten kiezen.

 

Wat is Remy hair?

De belangrijkste eigenschap van Remy haar is dat alle haarschubben dezelfde kant op staan en nog intact zijn. Dit maakt het haar van uitstekende kwaliteit en het meest geschikt voor hairextensions. Het haar is altijd 100% Human hair en wordt beschouwd als het beste haar dat er verkrijgbaar is.

Voordat het haar wordt afgeknipt wordt het in een staart gebonden of ingevlochten. Zo wordt er voorkomen dat het haar los op de grond valt en dus niet meer in de juiste richting gelegd kan worden, wat bij non-remy hair gebeurt. Wanneer dit het geval is worden alle haarschubben verwijderd wat resulteert in droog haar dat sneller gaat klitten.

Bij goedkopere merken worden de hairextensions veel sneller en minder zorgvuldig verzameld, waardoor de haarschubben niet meer 1 kant op staan. Wanneer jij je haar dan borstelt (tegen de haarschubben in) krijg je veel knopen en klitten in je haar. Dit haar wordt dan ook veel goedkoper aangeboden.

 

Kenmerken

 

Remy hair bij Beauty by Roos

Beauty by Roos werkt uitsluitend met de beste merken en 100% Human remy hair. Wil jij meer weten over onze merken? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

 

Remy hair extensions

Wil jij persoonlijk advies? Neem contact met ons op, we geven je graag gratis en vrijblijvend advies! 

  Wij zijn tot en met 19 januari gesloten

  Lieve klanten,

  helaas moeten ook wij onze deuren sluiten tot en met 19 januari. Klanten die in deze periode en afspraak hebben staan zullen wij persoonlijk benaderen om een nieuwe afspraak in te plannen. 

  In de tussentijd zijn wij bereikbaar tijdens onze normale openingstijden via mail (info@beautybyroos.nl), telefoon en WhatsApp (033-7600 010) en onze social media kanalen. 

  Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief. We hopen jullie allemaal weer snel te mogen verwelkomen in 1 van onze salons!

  Liefs, team Beauty by Roos

  Het is gelukt, je krijgt nu updates over de opening!