fbpx

Daphne van Kerkhof was te gast in onze salon in Den Haag. Daar hebben we voor haar een prachtige verlenging met 125 stuks Hairloxx hairextensions gecreëerd (55-60 cm) in de kleur Moscow.

Daphne is een jonge twintiger die van haar hobby haar werk gemaakt heeft. Ze is Instagram social influencer en via haar website Favourites by Daphne. Verder werkt ze als flight attendant bij Transavia. Ze vliegt natuurlijk veel voor haar werk en combineert dit met het leven als social influencer.

Daphne-van-Kerkhoff-met-beauty-by-roos-hairextensions
Daphne van Kerkhof zonder hairextensions achterzijde
Daphne van Kerkhof met hairextensions achterzijde

Wij zijn tot en met 19 januari gesloten

Lieve klanten,

helaas moeten ook wij onze deuren sluiten tot en met 19 januari. Klanten die in deze periode en afspraak hebben staan zullen wij persoonlijk benaderen om een nieuwe afspraak in te plannen. 

In de tussentijd zijn wij bereikbaar tijdens onze normale openingstijden via mail (info@beautybyroos.nl), telefoon en WhatsApp (033-7600 010) en onze social media kanalen. 

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief. We hopen jullie allemaal weer snel te mogen verwelkomen in 1 van onze salons!

Liefs, team Beauty by Roos

Het is gelukt, je krijgt nu updates over de opening!