Hairloxx Professional 

Hairloxx Professional is speciaal ontwikkeld voor de vrouw die graag luxe en natuurlijke hairextensions van 100% human hair wilt.

Kleine aanhechtingen

De extensions van Hairloxx hebben extra kleine aanhechtingen die wij zowel plat als rond kunnen zetten. Onze voorkeur gaat uit naar plat inzetten, dit zorgt er namelijk voor dat de haarverlenging perfect aansluit en onzichtbaar met het eigen haar wordt vermengd. Hierdoor zal niemand zien dat je extensions draagt.

Mooi kwalitatief haar

Hairloxx Professional heeft extensies die aansluiten bij de natuurlijke conditie van het haar. Het heeft een geavanceerd productieproces waardoor de haarschubben intact blijven. Daardoor blijft de natuurlijke kwaliteit van het haar behouden. De natuurlijke hairextensions van Hairloxx worden daarnaast met biologische haarverf gekleurd.

Altijd een kleur die bij je past

In elke Beauty by Roos salon zijn maar liefst 30 kleuren van Hairloxx standaard op voorraad in de lengtes 35/40 cm en 55/60 cm. Alle kleuren zijn vernoemd naar wereldsteden. Van de warme rood tinten van Cape Town, naar de blonde extensions van Stockholm of de mooie bruintinten van New York, er is altijd een kleur die perfect bij jouw eigen haar past. Om het mooiste resultaat te creëren mengen wij dan ook het liefst twee tot vijf verschillende kleuren extensions die volledig overeenkomen met je eigen haar. Hairloxx Professional ontwikkelt daarnaast regelmatig nieuwe kleuren.

Before and after hairextensions
Before and after hairextensions

In de afgelopen 15 jaar hebben wij al ruim 15.000 vrouwen mogen helpen door het plaatsen van hairextensions! Bekijk de before en after foto’s van de behandelingen die wij in de afgelopen tijd hebben uitgevoerd.

 

Beschermende inzetmethode

De hairextensions van Hairloxx worden met de Hairloxx Connector ingezet. Deze machine zorgt voor een onschadelijke bevestiging aangezien deze machine maar met een hele lage temperatuur van 140 graden werkt. Omdat hiermee alleen de keratinebondingen verhit worden, en niet het eigen haar, is het onschadelijk voor het eigen haar. Ter vergelijking; een stijltang wordt gemiddeld 220 graden.

Eigen verzorgingslijn, speciaal voor hairextensions

Hairextensions krijgen geen voeding meer vanuit de hoofdhuid, daarom is het belangrijk om de extensions de juiste verzorging en voeding te geven. Hairloxx Professional heeft een range met verzorgingsproducten die speciaal ontwikkeld zijn voor de verzorging van het eigen haar en de hairextensions.

In veel goedkopere, maar ook duurdere haarverzorgingsproducten zitten bepaalde ingrediënten die wel goed zijn voor je haar, maar niet voor je hairextensions. Deze ingrediënten tasten de aanhechtingen van de extensions aan en daardoor kun je veel haren uit de hairextensions of zelfs hele hairextensions verliezen.

Hairloxx Professional heeft verzorgingsproducten met de juiste ingrediënten waardoor je verzekerd bent van gezonde hairextensions tijdens de draagtijd. Door de toevoeging van ingrediënten zoals Provitamine B5 ben je verzekerd van gezond en glanzend haar. Onze producten zijn vrij van parabenen en siliconen en bevatten verzorgende ingrediënten zoals keratine, graaneiwit, aloë vera en zijdeproteïne.