fbpx

Slapen met extensions? Dit zijn de beste tips!

dinsdag 27 oktober 2020

Bij het dragen van hairextensions zijn er bepaalde verzorgingstips die wij meegeven om de extensions zo lang mogelijk mooi te houden in de geadviseerde draagtijd. Bij het slapen met extensions zijn er ook verzorgingstips die erg belangrijk zijn en we je graag uitleggen!

Zonder problemen slapen met extensions

Ga nooit met nat haar naar bed
De hairextensions waar wij mee werken zijn allemaal gemaakt van echt haar. Wanneer je slaapt met nat haar, kan dit klitvorming veroorzaken bij de aanhechtingen en dit willen we natuurlijk voorkomen. Doordat je draait tijdens het slapen op je kussen, kan er wrijving tussen de extensions ontstaan en kunnen ze op de hoofdhuid gaan klitten. Mocht je het fijn vinden om voor het slapen te gaan douchen, dan adviseren we altijd om daarna even je haar droog te föhnen voordat je gaat slapen.

Slaap met vast haar
Met vast haar slapen is een van de belangrijkste tips. Om te zorgen dat het haar niet kan klitten is naast met nat haar slapen ook met los haar slapen een boosdoener voor klitvorming. Het vast dragen van je haar kan zowel in een lage staart, hoge knot of bijvoorbeeld een mooie vlecht. Een vlecht is handig als je het gekruld hebt met een krultang en er de volgende dag ook nog plezier van wilt hebben. De volgende ochtend hoef je alleen wat plukjes bij te werken en je bent ready to go!

Slaap op een satijnen kussensloop
Niet alleen heerlijk zacht, maar ook goed voor huid én haar! Je gezicht en haar is gedurende de hele nacht in contact met je kussensloop en je beweegt gedurende de nacht érg veel. Een satijnen kussensloop is zacht voor je haar en voor je extensions. Je haar schuurt niet constant over het kussensloop wat wederom klitvorming voorkomt én ervoor zorgt dat je niet met pluizig haar wakker wordt.

 

Pro tip! Wil je de extensions nog even extra verzorgen tijdens een nachtje slapen? Verdeel het Hairloxx masker over de punten en lengtes (tot net onder het oor), vlecht het haar in en laat het lekker intrekken. De volgende dag kan je je haren lekker wassen met de Hairloxx shampoo & conditioner uit de Intense of Boost lijn en geniet je van extra zachte punten, ook na het stylen.

Hoeveel extensions heb ik nodig?

 

extensions calculator

Misschien vind je dit ook leuk!

Wij zijn tot en met 2 maart gesloten

Lieve klanten,

helaas moeten ook wij onze deuren sluiten tot en met 2 maart. Klanten die in deze periode en afspraak hebben staan zullen wij persoonlijk benaderen om een nieuwe afspraak in te plannen. 

In de tussentijd zijn wij bereikbaar voor vragen en om afspraken in te plannen voor na de lockdown. Wij zijn tijdens onze normale openingstijden te bereiken via mail (info@beautybyroos.nl), telefoon en WhatsApp (033-7600 010) en onze social media kanalen. 

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief. We hopen jullie allemaal weer snel te mogen verwelkomen in 1 van onze salons!

Liefs, team Beauty by Roos

Het is gelukt, je krijgt nu updates over de opening!