Hairextensions laten zetten bij Beauty by Roos in Eindhoven

maandag 05 december 2022

Heb jij altijd hairextensions in Eindhoven willen laten zetten? Onlangs hebben wij onze 8eBeauty by Roos vestiging geopend in het prachtige centrum van Eindhoven. Deze vestiging is nét even anders dan onze andere vestigingen doordat wij samen met SOAP in één pand gevestigd zijn.

Beauty by Roos Hairextensions X Soap

Een prachtig pand in Eindhoven centrum waar je niet alleen extensions kunt laten plaatsen, maar ook terecht kunt voor een fijne manicure, facial, massage of pedicure bij Soap. Naast Soap Treatment Store zit ook Doctors at Soap in het pand waardoor je ook terecht kunt voor botox & fillers. Twee unieke concepten die samenkomen om jullie van alle behandelingen te kunnen voorzien onder één dak.

Hairextensions zetten voor volume of een haarverlenging

Twijfel je over welke behandeling het beste bij je past? Wij werken in de salon met twee verschillende behandelingen. Bij een volumebehandeling plaatsen wij hair extensions voor meer volume op eigen haarlengte en bij een haarverlenging plaatsen wij hairextensions voor meer lengte en automatisch meer volume.

Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek óf direct een afspraak om extensions te laten plaatsen bij onze salon in Eindhoven aan de Nieuwe Emmasingel 15A.

Sfeerimpressie

Eerder dit jaar opende we al een nieuwe salon in Breda, die volledig in dezelfde stijl is ingericht als de nieuwe salon in Eindhoven. Wij vinden het belangrijk dat klanten een warm, huiselijk gevoel krijgen en een gezellig gesprek hebben tijdens de behandelingen, dit zie je terug in het interieur.

Afspraak plannen

Wil jij graag een afspraak maken bij onze nieuwe salon in Eindhoven of één van onze andere vestigingen voor hairextensions? Bel dan 033-7600010 om jouw afspraak te plannen en dan hopen wij jou snel te ontvangen in onze salon.

Hairextensions zetten Eindhoven

Extensions laten zetten Eindhoven

Extensions laten plaatsen Eindhoven

Extensions plaatsen Eindhoven

 

Misschien vind je dit ook leuk!