Kom jij hairextensions plaatsen bij onze nieuwe vestiging in Breda?

woensdag 20 april 2022

Onlangs heeft Beauty by Roos Hairextensions haar zevende vestiging geopend in Breda. Tijdens een feestelijke opening op 2 april vierden wij het succes van onze nieuwe vestiging gespecialiseerd in extensions in Breda aan de Nieuwe Ginnekenstraat 33. Wanneer je erover nadenkt om extensions te plaatsen in Breda dan ben je bij ons in goede handen. Ben jij ook benieuwd hoe een behandeling er bij ons uitziet?

Het is zo ver, je hebt eindelijk de knoop doorgehakt en hebt besloten om te kiezen voor hairextensions. Het enige wat nog ontbreekt is een hairextensions kapper in Breda die aansluit op jouw wensen en dat de extensions op een natuurlijke manier en goed geplaatst worden. Beauty by Roos is een expert op het gebied van hairextensions en wij helpen jou graag aan het kapsel waar je altijd al van hebt gedroomd. Ben je nieuwsgierig geworden? Vandaag geven wij je een kijkje achter de schermen hoe een behandeling bij ons verloopt!

Hairextensions plaatsen in Breda

Het is lastig om zelf te bepalen hoeveel hairextensions je nodig hebt voor de gewenste volume of lengte. Als je twijfelt raden we je aan om eerst even een adviesgesprek met ons in te plannen. Tijdens een adviesgesprek wordt er een afspraak gepland van ongeveer 20 minuten waarbij wij samen kijken naar jouw wensen en de mogelijkheden. Een adviesgesprek is geheel kosteloos. Wil je je extensions niet in Breda laten plaatsen, maar in een andere vestiging? Wij zijn met 7 salons te vinden door heel Nederland.

Benieuwd of we in de buurt zitten? Hier vind je alle locaties en openingstijden.

De afspraak

Vandaag is dan eindelijk de grote dag aangebroken en staat je afspraak gepland bij een van onze salons. Voordat een van onze professionals aan de slag gaat met het creëren van jouw droomkapsel, worden er nog de laatste dingen besproken en wordt het eigen haar eerst gewassen met een speciale pre-treatment shampoo. Deze shampoo zorgt voor het ontvetten van het eigen haar en een betere hechting van de extensions op het eigen haar. De kleur van de extensions bepalen we in daglicht en door het combineren van meerdere kleuren laten we de extensions perfect matchen met het eigen haar. Voordat de extensions worden ingezet maken we een ‘voor’ foto van het eigen haar.

Na het inzetten van de extensions wordt het haar nog een keer gewassen met verzorgende en voedende producten van Hairloxx die speciaal ontwikkeld zijn voor zowel het eigen haar als de extensions. Vervolgens wordt het haar droog geföhnd, in model gesneden voor een perfecte aansluiting op het eigen haar en brengen wij het naar wens in model voor je. Om het eindresultaat vast te leggen maken we nog een ‘na’ foto en kun jij de komende 3-4 maanden optimaal genieten van je nieuwe look!

Alle voor en na-foto’s van klanten die jou voorgingen vind je op onze Instagram en Facebook pagina. Ben je nieuwsgierig geworden naar een behandeling bij ons? Een afspraak voor het plaatsen van hairextensions maak je door te bellen met 033-7600010.

Misschien vind je dit ook leuk!