Kan ik hairextensions nemen met dun/fijn haar?

dinsdag 10 mei 2022

Je hebt interesse in hairextensions, maar hebt nog een aantal vragen. Er zijn veel vragen omtrent hairextensions bij dun of fijn(er) haar. Is het mogelijk om extensions te laten plaatsen als het haar fijn is? En wordt het dan zichtbaar? Vandaag geven wij antwoord op een aantal veel-gestelde vragen die hiermee te maken hebben.

Maatwerk

Tijdens je eerste afspraak voor een behandeling of tijdens een vrijblijvend consult in de salon, kijken wij samen naar de conditie van het eigen haar. Aan de hand van de conditie van het eigen haar kijken wij of het mogelijk is om hairextensions te plaatsen voor volume of dat het ook mogelijk is om hairextensions te plaatsen voor verlenging.

We bespreken samen de wensen en maken dan een inschatting hoeveel extensions er nodig zijn. Wil je bijvoorbeeld hairextensions voor dikker haar dan hebben wij een richtlijn van minimaal 75 extensions. Deze extensions verdelen we op een manier zodat je zowel aan de zijkant als aan de achterkant een mooi vol resultaat krijgt.

Bij Beauty by Roos Hairextensions werken wij met losse plukjes hairextensions die wij aan goede plukjes eigen haar bevestigen d.m.v een keratinebonding. Met deze methode zorgen we voor maatwerk bij iedereen en hoef je er niet bang voor te zijn dat de extensions zichtbaar worden.

Minimale lengte

Uiteraard hanteren wij wel een minimale lengte van het eigen haar voordat het mogelijk is om hairextensions te plaatsen. Helaas is het niet mogelijk om hairextensions te plaatsen bij kort haar, het eigen haar moet minimaal onder het oor (in de nek) vallen voor een mooie overgang van het eigen haar naar de extensions. Hoe langer het eigen haar is, hoe mooier en natuurlijker het eindresultaat wordt.

Haaruitval

Is het eigen haar dunner of fijner geworden door bijvoorbeeld medicatie dan is het goed om te laten weten of je nog steeds veel last hebt van haaruitval. Bij een verhoogde kans op haaruitval zal de draagtijd korter zijn dan wanneer je daar geen last van hebt. Onze professional zal je daar een passend advies in geven en samen kijken wat de beste draagtijd is voor de conditie van het eigen haar. Zorgen maken of het eigen haar eronder lijdt hoef je dus niet want wij geven altijd een passend advies en werken met de beste tools.

In welke steden is Beauty by Roos gevestigd?

Ben je benieuwd of wij al bij jou in de buurt zitten voor een behandeling? Of je nu extensions wilt plaatsen in Breda, Hengelo, Amersfoort, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam óf Den Bosch, in deze plaatsen is het mogelijk om bij ons langs te komen voor een volumebehandeling of een haarverlenging. Wil je graag bij ons op een adviesgesprek komen dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Tijdens een adviesgesprek voorzien we je van alle informatie zodat jij zeker bent over de behandeling die bij je past. 

Leuk weetje;

Wist je dat we onze 7e vestiging in het centrum van Breda afgelopen april hebben geopend? De salon is in volledig nieuwe stijl en zit aan de Nieuwe Ginnekenstraat 33. In iedere salon hanteren wij dezelfde maatstaaf voor onze behandelingen. Bij ons ben je áltijd in goede handen en ga je weer stralend én vol zelfvertrouwen de deur uit!

 

Misschien vind je dit ook leuk!