In deze 7 prachtige steden vind je Beauty by Roos Hairextensions salons!

dinsdag 10 mei 2022

Zoals je misschien al weet bestaat Beauty by Roos al 15 jaar en hebben we onze salons inmiddels al aardig verspreid over Nederland. Om jullie op iedere plek van het land naar wens te kunnen helpen met onze behandelingen, vind je hieronder alle steden waar we precies zitten. Kom jij binnenkort bij ons langs voor jouw droomhaar?

Breda
Wanneer je hairextensions wilt laten zetten in Breda dan moet je zeker onze salon aan de Nieuwe Ginnekenstraat 33 bezoeken. De salon ligt midden in het centrum van Breda en grenst aan de winkelstraat. Gemakkelijk te bereiken met het OV en wanneer je met de auto komt is er voor de deur ook voldoende parkeerplek.

Nieuwe Ginnekenstraat 33
4811 NN Breda

Amersfoort
In Amersfoort zit niet alleen ons hoofdkantoor, maar ook een prachtige salon aan de rand van de snelweg. Super goed te bereiken met de auto én als één van weinige locaties gratis parkeren. Kom je met het OV dan zit Station Schothorst hier vlakbij op zo’n +/- 7 minuten wandelen.

Algolweg 18 D
3821 BH Amersfoort

Amsterdam
Deze salon is gelegen in het Zuidelijke gedeelte van Amsterdam. Aan de Ceintuurbaan in de wijk de Pijp vind je onze salon. Heel gemakkelijk te bereiken met het OV. Kom je met de auto? Hou er dan rekening mee dat parkeren hier wat lastiger kan zijn. Er bevindt zich een parkeerplaats vlakbij de salon, maar daar moet je wel een beetje geluk hebben!

Ceintuurbaan 418
1074 EA Amsterdam

Hengelo
Voor de klanten die al wat langer bij ons komen was Hengelo onze 1e salon en inmiddels echt een begrip. Na een paar verhuis-sessies zitten we inmiddels alweer jaren aan de Oldenzaalsestraat. Wanneer je niet uit de buurt komt en met de auto een bezoekje brengt dan is het mogelijk om voor de deur te parkeren of in de buurt eromheen.

Oldenzaalsestraat 31
7551 AN Hengelo

Den Haag
Middenin het centrum van Den Haag vind je onze salon aan de Prinsestraat. Een schattig pand van binnen, met 3 kleine verdiepingen geeft je direct een gevoel van ‘thuiskomen’. Makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en mocht je een plekje zoeken met de auto dan is het gemakkelijk om deze te parkeren in de parkeergarage achter de salon.

Prinsestraat 88
2512 CG Den Haag

 Rotterdam
In de havenstad van Nederland mag een salon natuurlijk niet ontbreken. In Rotterdam vind je de salon aan de Goudsesingel.  Net als alle andere salons heeft deze salon een moderne look en zit je tijdens je behandeling comfortabel op onze stoelen. Parkeren doe je gemakkelijk in de buurt van de salon.

Goudsesingel 32 A
3011 KC Rotterdam

Den Bosch
De Sint-Jacobskerk in Den Bosch is je vast niet ontgaan! In deze straat schuin tegenover de kerk vind je onze salon aan de Hinthamerstraat. Een kleine, knusse salon waar we je graag onderdompelen in gezelligheid. Parkeren in de parkeergarage in de buurt is een aanrader wanneer je ons met de auto bezoekt.

Hinthamerstraat 118
5211 MT ‘s-Hertogenbosch

 

Misschien vind je dit ook leuk!