Wij openen een salon in

Antwerpen!

 

Ontvang 15% korting op jouw eerste behandeling!

Schrijf je in voor de wachtlijst en ontvang 15% korting op jouw eerste behandeling in onze nieuwste salon in Antwerpen.

 

Ik wil korting

15 jaar ervaring & expertise
Beste kwaliteit hairextensions
Altijd natuurlijk resultaat

Goed om te weten bij het maken van een afspraak

Kan ik langskomen voor een adviesgesprek?
Het is niet noodzakelijk om eerst een adviesafspraak te maken. We hebben alle hairextensions van Hairloxx standaard op voorraad in zowel stijl en slag. Heb je specifieke wensen of krullend haar dan vragen wij je wel even contact op te nemen voor advies.

Je bent uiteraard altijd welkom om eerst langs te komen voor advies. Vanwege de maatregelen rondom corona vragen we je hiervoor een afspraak te maken.

Zit ik na het adviesgesprek ergens aan vast?
Nee, zeker niet! Tijdens het adviesgesprek bespreken we jouw wensen, de mogelijkheden en geven we je een prijsindicatie. Mocht je er hierna nog even over na willen denken, is dat geen enkel probleem, je zit nergens aan vast!
Ik ben een nieuwe klant. Kan ik een afspraak maken?
Natuurlijk! Wij reserveren veel tijd voor jouw afspraak, dus vragen nieuwe klanten om een aanbetaling van €75,00 te doen. Deze aanbetaling wordt uiteraard verrekend met de kosten van je behandeling.

Heb je eerst nog vragen of ben je nog niet helemaal zeker dat je extensions wilt? Bel ons even voor het maken van een vrijblijvend adviesgesprek, hier zijn geen kosten aan verbonden.

Ik wil mijn afspraak annuleren/verplaatsen, hoe kan dat?
Je kan je afspraak kosteloos annuleren of verplaatsen tot 48 van tevoren. We vragen je hiervoor te bellen naar ons centrale telefoonnummer (033-7600010) of te mailen.

Heb je last van corona gerelateerde klachten? Meld dit dan op tijd en maak een nieuwe afspraak!

Wij kunnen niet garanderen dat een wijziging/annulering via WhatsApp goed doorkomt, dus annuleringen via WhatsApp worden niet geaccepteerd!

Haarverlenging

Een haarverlenging met 150 hairextensions van Hairloxx. Hier zijn de kleuren Lucca en Stockholm gebruikt.

Volumebehandeling

Een volumebehandeling met 50 extensions van Hairloxx. Hier zijn de kleuren Milan en Dubai ingezet.

Haarverlenging

Een haarverlenging met 125 extensions. Door het mengen van meerdere kleuren kunnen we een natuurlijke overgang maken met een bayalage kapsel.

Wat onze klanten zeggen

Professioneel advies en vakmanschap.

Super geholpen, parkeren ideaal. Aardige leuke meiden die er werken.

Superleuke meiden die er werken, begripvol en meedenkend.Nooit geen problemen gehad met de extensies, blijven goed zitten.

Vandaag mijn extensions laten zetten. Anouk heeft top werk geleverd…zo ontzettend blij mee!

Volume behandeling gekregen in deze mooie shop, gezellig sfeer, leuke meiden, en heel tevreden met het resultaat! Echt een leuke eerste ervaring. Super bedankt!

Al 12 jaar klant, en dat zegt genoeg. Hele leuke meiden, je kant tussentijds ook altijd terecht voor het bijknippen of stijlen van je haar. Ik raad het iedereen aan!

Schrijf je in voor de wachtlijst en

ontvang 15% korting op jouw eerste behandeling!