Zijn hairextensions slecht voor je haar?

Helaas zijn er nog altijd spookverhalen online te vinden waarbij wordt gezegd dat hairextensions slecht voor je haar zijn. Wij vertellen je graag meer over onze werkwijze en over hoe er hairextensions zonder beschadiging geplaatst worden in onze salons. 

Voordat je hairextensions laat plaatsen ga je eerst op onderzoek uit bij wie je dat wilt laten doen. Laat extensions altijd bij een professionele salon plaatsen die met de juiste materialen en tools werkt. In professionele salons doen ze niks anders dan plaatsen en verwijderen van hairextensions. Echte specialisten dus!

Het is heel belangrijk dat de hairextensions op een goede manier geplaatst worden, maar ook het uithalen van de extensions moet op een veilige en secure manier gedaan worden. Wanneer ze professioneel ingezet en verwijderd worden, zijn hairextensions dus niet slecht voor je eigen haar.

Verzorging van de hairextensions

Een goede verzorging is belangrijk tijdens de draagtijd van gemiddeld 3-4 maanden. Doordat het eigen haar nog van binnenuit gevoed wordt en de hairextensions alleen voeding halen uit producten, is het essentieel om goede verzorgingsproducten te gebruiken. Wij bieden een ruim assortiment aan in producten die speciaal ontwikkeld zijn voor de hairextensions. Heb je extensions van Hairloxx Professional bij ons laten plaatsen? Dan bieden wij garantie op het moment dat je jouw extensions met deze producten verzorgd.

Naast goede producten zijn er nog een aantal goede en handige tips om zeker na te streven tijdens het dragen van de extensions:

  • Borstel een paar keer per dag goed over de aanhechtingen van de extensions
  • Slaap nooit met nat haar
  • Slaap met vast haar (staart/vlecht)
  • Zwemmen/sauna alleen met vast haar (staart/vlecht)
  • Blondeer/permanent je hairextensions niet
  • Gebruik uitsluitend speciale producten voor de extensions voor de garantie
  • Pas op met zonnebrand (door verkeerde zonnebrand kan verkleuring ontstaan in de extensions)
  • Laat je adviseren door een professional met de maximale draagtijd (3-4 maanden afhankelijk van de conditie van het eigen haar)

Wil je het gehele verzorgingsadvies nog even rustig doorlezen? Op onze website vind je nog meer informatie over de beste verzorging voor je hairextensions.

 

Heb jij nog vragen over hairextensions? Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen, of neem contact met ons op. We helpen je graag!