extensions laten zetten

De eerste keer extensions laten zetten; het is voor veel klanten altijd een beetje spannend. Hoe zal het eruit komen te zien? In welke lengte wil ik de extensions laten zetten? Hebben ze wel de juiste kleur die bij mijn haar past? Extensions laten zetten doet toch geen pijn? Allemaal hele normale vragen, die we hier graag alvast voor je beantwoorden!

Laten we voorop stellen dat het laten zetten van extensions geen pijn doet. De hairextensions worden door middel van een warmtetang of machine met geluidsgolven in je haar gezet. Tijdens dit proces wordt de aanhechting die aan de extension zit, vastgezet aan je eigen haar. Je hoofdhuid wordt hiermee niet geraakt en het is dus volledig veilig en pijnloos.

Kleuren extensions

Hairextensions zijn verkrijgbaar in honderden verschillende kleuren. Beauty by Roos heeft alle gangbare kleuren van Hairloxx Professional en Socap op voorraad. Hierdoor kan je direct geholpen worden tijdens je afspraak. Je hoeft dus niet eerst langs te komen om een kleurbepaling te doen, scheelt jou weer een ritje naar de salon. Enkel wanneer je echt krullen of een aparte haarkleur hebt zullen we je vragen van tevoren langs te komen in de salon. Onze hairextensions-professionals bepalen dan welke extensions bij jou passen en bestellen deze dan.

 

Methode: plat of rond inzetten

Extensions kunnen op verschillende manieren ingezet worden. Wij zetten de aanhechtingen rond of plat. Platte aanhechtingen zijn minder zichtbaar in je eigen haar. Wij plaatsen hairextensions door middel van een warmtetang. Hiermee smelten we de aanhechting zodat deze vastgezet kan worden aan je eigen haar. 

Extensions laten zetten bij Beauty by Roos

Haarverlenging en volumebehandeling

Wil je extensions laten zetten, dan kan je kiezen voor een haarverlenging of volumebehandeling. Het woord zegt het al; met een volumebehandeling creëren we meer volume in het haar. Wil je een dikkere bos haar maar wil je het niet perse langer hebben, dan is een volumebehandeling ideaal. Gemiddeld worden er voor een volumebehandeling tussen de 75 en 100 extensions geplaatst voor een optimaal resultaat.

Voor een haarverlenging gaan we je hele kapsel verlengen. We zetten hiervoor extensions in de gewenste lengte. Niet alleen de achterzijde van je hoofd, maar ook de zijkanten worden ingezet met extensions. Voor een haarverlenging wordt gemiddeld tussen de 125 en 175 extensions geplaatst. Voor een uitgebreid advies over hoeveel extensions je nodig hebt kun je contact met ons opnemen of reken het alvast zelf uit met onze hairextension calculator

Je haar wassen

Natuurlijk kan je jouw haar gewoon wassen na het zetten van extensions. Let er wel op dat je geen verzorgingsproducten met fruitzuren gebruikt. Fruitzuren kunnen namelijk de aanhechtingen van de extensions aantasten, dit kan er weer voor zorgen dat de extensions gaan uitvallen. Beauty by Roos heeft gekozen voor de verzorgingsproducten van Hairloxx Professional Haircare. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor haar met hairextensions. 

Verwijderen

Na 3 tot 4 maanden laat je de hairextensions weer bij ons in de salon verwijderen. Het professioneel laten verwijderen is erg belangrijk, om schade aan je eigen haar te voorkomen. Doe dit dus niet zelf! Wij gebruiken hier een speciale verwijdervloeistof en apparatuur voor zodat het verwijderen geen schade aan je eigen haar toebrengt.