fbpx

ROOS VAN DER AA – STYLE MY DAY

 

Roos van der Aa is social influencer met de website Style my Day. Roos is al jaren klant bij Beauty by Roos en zij draagt al langere tijd de hairextensions van Hairloxx Professional. We hebben haar eigen haar verlengd met behulp van 125 stuks (55-60 cm) in de kleur Moscow. De kleur van de hairextenisons sluiten perfect aan bij de eigen kleur van Roos. Roos heeft gekozen voor een haarverlenging.

Het hele verslag van de extension behandeling van Roos van der Aa kun je lezen op de website Style my Day. Op deze website lees je alles over fashion en lifestyle.

Roos van der Aa hairextensions
extensions Roos van der Aa - Beauty by Roos
Roos van der Aa met extensions

Wij zijn tot en met 2 maart gesloten

Lieve klanten,

helaas moeten ook wij onze deuren sluiten tot en met 2 maart. Klanten die in deze periode en afspraak hebben staan zullen wij persoonlijk benaderen om een nieuwe afspraak in te plannen. 

In de tussentijd zijn wij bereikbaar voor vragen en om afspraken in te plannen voor na de lockdown. Wij zijn tijdens onze normale openingstijden te bereiken via mail (info@beautybyroos.nl), telefoon en WhatsApp (033-7600 010) en onze social media kanalen. 

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief. We hopen jullie allemaal weer snel te mogen verwelkomen in 1 van onze salons!

Liefs, team Beauty by Roos

Het is gelukt, je krijgt nu updates over de opening!