Indian Gold

De hairextensions van Indian Gold kenmerken zich door een dikkere haarstructuur en uitgebreid aanbod in krulextensions. Indian Gold is met name sterk in de krullende extensions en heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding.

De hairextensions van Indian Gold zijn niet standaard op voorraad in de salons van Beauty by Roos. Deze bestellen we speciaal voor je. Wil je graag extensions van Indian Gold en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Dan adviseren wij je om eerst bij ons langs te komen voor een adviesgesprek. Vraag in de salon naar de levertijden.

Indian Gold Hairextensions beauty by roos

Verschillende haarstructuren

De extensions van Indian Gold onderscheiden zich van de goedkopere extensions door de kwaliteit. Indian Gold droogt de extensions zodat deze zacht en glanzend worden. Indian Gold heeft een uitgebreid assortiment van verschillende haarstructuren, namelijk: straight, slight wavy, body wavy, curly en tight curly. Hierdoor zijn er altijd passende extensions voor vrouwen met krullend haar.

De aanhechtingen

Hairextensions van Indian Gold kenmerken zich door een aanhechting met een V-groef. Deze aanhechting is, zoals bijna alle aanhechtingen, gemaakt van keratine. Deze aanhechting zorgt voor een optimale hechting waardoor de hairextensions gedurende de draagtijd probleemloos blijven zitten.

Inzetmethode

De aanhechting wordt verwarmd en aan een plukje eigen haar bevestigd. Deze aanhechting zorgt ervoor dat de extensions niet uit het haar glijden. Hierdoor blijven de hairextensions van Indian Gold gedurende 3 tot 4 maanden probleemloos zitten.

Waarom Indian Gold?

Wanneer je van nature een hele dikke haarstructuur of een sterke krul hebt, kan je het beste kiezen voor Indian Gold. De structuren in de diverse krulextensions kunnen perfect aansluiten op het eigen haar. Heb je steil haar of een lichte slag, dan kan je het beste kiezen voor de steilere extensions van Hairloxx Professional.