Wat zijn de beste hairextensions?

Er zijn veel verschillende hairextensions op de markt en in jouw zoektocht is 1 van de eerste vragen natuurlijk; wat zijn de beste hairextensions? Wij leggen uit wat de verschillen tussen de hairextensions zijn en welke het beste bij jou en jouw haar zullen passen.

 

Natuurlijk of synthetisch haar

Er zijn verschillende hairextensions op de markt die over het algemeen te onderscheiden zijn in 2 categorieën: natuurlijk of synthetisch haar. Synthetisch haar is een kunstvezel en dus nephaar en kan absoluut niet met warmte in aanraking komen. Zelfs met het openen van de oven moet je uitkijken. Hairextensions gemaakt van syntethisch haar zijn vaak van slechte kwaliteit en duidelijk zichtbaar tussen je eigen haar. Synthetisch haar kan je vaak al voor een paar tientjes online kopen.

De beste hairextensions zijn gemaakt van natuurlijk haar, ook wel 100% Human hair genoemd. Ook hierin zijn 2 verschillende soorten onder te verdelen, namelijk Remy Human hair en non-Remy hair. Bij Remy Human hair staan alle haarschubben dezelfde kant op, waardoor het haar niet klit. Remy Human hair glanst en voelt zacht.

Hairextensions van 100% Human hair kan je net zoals je eigen haar behandelen. Je kan het wassen, föhnen, stylen en verven. Alleen ontkleuren (blonderen) wordt afgeraden omdat dit in het kleurproces al een keer is gebeurd.

 Voor- en nadelen synthetisch haar

  • Makkelijk in de verzorging
  • Goedkope hairextensions
  • Mogen absoluut niet in aanraking komen met hitte
  • Vaak zichtbaar tussen het eigen haar
  • Kan niet behandeld worden zoals het eigen haar

Voor- en nadelen 100% Human hair (echt haar)

  • Kan net zoals het eigen haar behandeld worden (wassen, föhnen, stylen, verven)
  • Valt, bij goed (kleur)gebruik, natuurlijk tussen het eigen haar
  • Styling zoals bijvoorbeeld krullen blijven beter zitten dan in het eigen haar
  • Duurder dan synthetisch haar

 

De beste hairextensions voor jou

Het ligt dus aan je eigen wensen en budget wat de beste hairextensions voor jou zijn. Heb je een klein budget? Dan kan je het beste voor synthetisch haar gaan. Heb je wat meer te besteden en wil je voor het meest natuurlijke resultaat gaan? Ga dan voor 100% Human hair en laat je helpen in een gespecialiseerde salon.

De beste hairextensions van Hairloxx Professional bij Beauty by Roos

Wil jij persoonlijk advies? Neem contact met ons op, we geven je graag gratis en vrijblijvend advies!