Voordelen hairextensions

Voordelen en nadelen van hairextensions

Wanneer je overweegt om hairextensions te nemen wil je natuurlijk eerst weten wat de voor- en nadelen zijn. Kan je wel dezelfde kapsels maken met hairextensions als met je eigen haar en kan je nog je gebruikelijke haarroutine aanhouden?

In dit artikel geven we je eerlijk antwoord en vertellen we je wat de voordelen en nadelen van hairextensions zijn.

Hairextensions met keratine bonding

Bij Beauty by Roos Hairextensions werken we uitsluitend met hairextensions met een keratine bonding. Dit zijn losse plukjes hairextensions waaraan een soort waxje bevestigd is. Doordat we het waxje kort verwarmen wordt het vloeibaar, waardoor we de extension gemakkelijk om je eigen haar heen kunnen vouwen.

Wij hebben gekozen om alleen met deze methode te werken, gezien de jarenlange ervaring van Roos in het plaatsen van hairextensions. Zij heeft met meerdere methodes gewerkt en is erachter gekomen dat deze manier van hairextensions plaatsen het beste werkt voor haar klanten. 

Voordelen van hairextensions

  • Allereerst het grootste voordeel: verlenging en volume. Veel vrouwen kampen met hetzelfde probleem; het haar groeit niet verder dan de schouders en/of ze hebben erg dun haar waardoor ze onzeker worden. Door het plaatsen van hairextensions is dit probleem in 1x opgelost! Je kan kiezen voor alleen een volumebehandeling, waarbij we hairextensions op je eigen lengte inzetten. Bij een haarverlenging zetten we langere hairextensions in, zodat jouw korte haar direct verleden tijd is. Je hoeft dus niet meer maanden te wachten tot jouw haar de gewenste lengte heeft bereikt!
  • Je hebt de hele avond voor de spiegel gestaan om mooie krullen in je haar te krijgen en stapt tevreden de deur uit naar je bestemming. Daar aangekomen check je nog even je haar in de spiegel en ja hoor; van die mooie krullen is weinig meer te bekennen. Nog een voordeel van hairextensions; jouw styling blijft beter én langer zitten! Dat scheelt je ook weer wat ochtenden voor de spiegel, jouw mooie krullen of gestijlde haar zit namelijk de volgende dag ook nog perfect in model!
  • Je ziet wel eens dames op straat lopen waarbij je de hairextensions duidelijk ziet zitten. De kleur matcht niet en bij  1 windvlaagje zie je de matten duidelijk zitten. Wanneer je hairextensions met een keratinebonding draagt is dit niet het geval! Bijna geen 1 haarkleur is 100% hetzelfde, daarom gebruiken wij vaak meerdere kleuren om het mooi te laten matchen met je eigen haar. Doordat wij losse plukjes gebruiken kunnen we de hairextensions op een onzichtbare manier plaatsen. Hierdoor mengt het mooi met het eigen haar en valt het anderen niet op dat jij extensions draagt.
  • Met hairextensions met een keratinebonding kan jij gewoon je kapsels dragen die je altijd al droeg! Een hoge staart of knot in doen is geen probleem. Vertel onze hairextensions-professional in de salon hoe jij je haar het liefste draagt en dan houdt ze daar rekening mee met de plaatsing. Door een klein beetje je eigen haar over de bondingen te schuiven zie je deze niet zitten, ook niet met bijvoorbeeld een half knotje omhoog!

 

Nadelen van hairextensions

  • Doordat de extensions geen natuurlijke voeding uit je hoofdhuid krijgen, moet je ze extra goed verzorgen. Ook duurt het langer voordat je hairextensions aan de lucht zijn gedroogd, dus wij raden altijd aan om na het douchen je haar even droog te fohnen en daarna naar wens te stylen. Gelukkig hoeft dit niet veel tijd in beslag te nemen. Wanneer jij je handigheid hierin hebt gevonden ben je vaak met een kwartiertje al klaar! En zoals hierboven beschreven blijft je haar langer mooi zitten. Met een beetje droogshampoo zit jouw haar de volgende dag (en de dag erna) net zo mooi als de eerste dag zonder dat je het eerst weer moet drogen en stylen!
  • 100% Human hairextensions zijn helaas niet goedkoop. De prijs kan aardig oplopen wanneer je veel hairextensions draagt. Om de financiele last iets te verlichten bieden wij abonnementen aan op de hairextensions van Hairloxx Professional. Het afsluiten van zo’n abonnement heeft meerdere voordelen; de verwijderkosten zitten hier al in verwerkt, je mag tussentijds terugkomen om je haar kosteloos bij te snijden en je hebt garantie op het inzetten én de kwaliteit van de hairextensions.Met het abonnement tellen we de kosten van de hairextensions, het inzetten en het verwijderen bij elkaar op en vervolgens verdelen we deze in 3 of 4 maanden. Zo kan je het totale bedrag verspreid betalen, zodat je het totale bedrag niet in 1x hoeft te betalen!

 

Wil jij gratis en vrijblijvend advies over hairextensions? Je bent altijd welkom om langs te komen in 1 van onze salons! Tot dan 🙂