fbpx

De mooiste hairextensions make-overs in December!

maandag 30 december 2019

December gaat weer de boeken in als een drukke maand bij Beauty by Roos. Iedereen wil er natuurlijk piekfijn uit zien voor de feestdagen en daarom hebben we onze salons extra dagen geopend in december, zodat elke klant op tijd geholpen kon worden.

Er zijn weer een hoop mooie creaties gemaakt die we graag met je delen. Hieronder vind je een paar van de mooiste hairextensions make-overs van deze maand! 

125x Hairloxx 35/40 cm in de kleur Moscow

175x Hairloxx 55/60 cm in de kleuren Dubai, Milan en Montreal

150x Hairloxx 55/60 cm in de kleur New York

75x Hairloxx 35/40 cm in de kleuren Marrakech, Rome en Moscow

Hoeveel extensions heb ik nodig?

 

extensions calculator

Misschien vind je dit ook leuk!

Wij zijn tot en met 9 februari gesloten

Lieve klanten,

helaas moeten ook wij onze deuren sluiten tot en met 9 februari. Klanten die in deze periode en afspraak hebben staan zullen wij persoonlijk benaderen om een nieuwe afspraak in te plannen. 

In de tussentijd zijn wij bereikbaar voor vragen en om afspraken in te plannen voor na de lockdown. Wij zijn tijdens onze normale openingstijden te bereiken via mail (info@beautybyroos.nl), telefoon en WhatsApp (033-7600 010) en onze social media kanalen. 

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief. We hopen jullie allemaal weer snel te mogen verwelkomen in 1 van onze salons!

Liefs, team Beauty by Roos

Het is gelukt, je krijgt nu updates over de opening!