Heb jij fijn haar en wil jij

meer volume in je haar?

Dat kan met onze volumebehandelingen met mini-extensions!

 

Heb jij fijn haar en wil droom je van meer volume? Wij introduceerden onlangs 3 nieuwe behandelingen met mini-extensions. Speciaal voor extra fijn haar en voor een onzichtbaar resultaat. Alle informatie over de mini-extensions vind je hier.

Maak een gratis en vrijblijvend adviesafspraak hieronder om te zien welke volumebehandeling het beste bij jou zal passen!

 

Maak je online adviesafspraak

*Voor een inzetbehandeling is een aanbetaling vereist. Hiervoor wordt na het maken van de afspraak contact met je opgenomen.

Je kan ook een afspraak maken door ons te bellen, WhatsApp of e-mail. Zo kunnen wij direct met je meekijken naar de beschikbare plekken in onze agenda.

Bellen

Maak telefonisch een afspraak.

WhatsApp

Chat met ons via WhatsApp.

E-mail

Mail ons voor een afspraak.

Vanwege de drukke agenda adviseren we je om op tijd een afspraak te maken. Wij zijn ook altijd bereikbaar voor eventuele vragen, we beantwoorden ze graag! Let op! Een afspraak wijzigen of annuleren kan kosteloos tot 48 uur van tevoren en alleen via de telefoon of mail, dus niet via WhatsApp!

Goed om te weten bij het maken van een afspraak

Kan ik langskomen voor een adviesgesprek?

Het is niet noodzakelijk om eerst een adviesafspraak te maken. We hebben alle hairextensions van Hairloxx standaard op voorraad in zowel stijl en slag. Heb je specifieke wensen of krullend haar dan vragen wij je wel even contact op te nemen voor advies.

Je bent uiteraard altijd welkom om eerst langs te komen voor advies. Vanwege de maatregelen rondom corona vragen we je hiervoor een afspraak te maken. 

Zit ik na het adviesgesprek ergens aan vast?

Nee, zeker niet! Tijdens het adviesgesprek bespreken we jouw wensen, de mogelijkheden en geven we je een prijsindicatie. Mocht je er hierna nog even over na willen denken, is dat geen enkel probleem, je zit nergens aan vast!

Ik ben een nieuwe klant. Kan ik een afspraak maken?

Natuurlijk! Wij reserveren veel tijd voor jouw afspraak, dus vragen nieuwe klanten om een aanbetaling van €75,00 te doen. Deze aanbetaling wordt uiteraard verrekend met de kosten van je behandeling.

Heb je eerst nog vragen of ben je nog niet helemaal zeker dat je extensions wilt? Bel ons even voor het maken van een vrijblijvend adviesgesprek, hier zijn geen kosten aan verbonden. Normaal kan je gewoon binnen lopen voor advies, maar vanwege de maatregelen rondom corona doen we dit nu ook op afspraak.

 

 

 

Ik wil mijn afspraak annuleren/verplaatsen, hoe kan dat?

Je kan je afspraak kosteloos annuleren of verplaatsen tot 48 van tevoren. We vragen je hiervoor te bellen naar ons centrale telefoonnummer (033-7600010) of te mailen.

Heb je last van corona gerelateerde klachten? Meld dit dan op tijd en maak een nieuwe afspraak!

Wij kunnen niet garanderen dat een wijziging/annulering via WhatsApp goed doorkomt, dus annuleringen via WhatsApp worden niet geaccepteerd!

Volumebehandeling met de touch-up volume lift
Standaard volumebehandeling
Volumebehandeling met de Sensitive Volume Lift

Wat onze klanten zeggen

Professioneel advies en vakmanschap.

Super geholpen, parkeren ideaal. Aardige leuke meiden die er werken.

Superleuke meiden die er werken, begripvol en meedenkend.Nooit geen problemen gehad met de extensies, blijven goed zitten.

Vandaag mijn extensions laten zetten. Anouk heeft top werk geleverd...zo ontzettend blij mee!

Volume behandeling gekregen in deze mooie shop, gezellig sfeer, leuke meiden, en heel tevreden met het resultaat! Echt een leuke eerste ervaring. Super bedankt!

Al 12 jaar klant, en dat zegt genoeg. Hele leuke meiden, je kant tussentijds ook altijd terecht voor het bijknippen of stijlen van je haar. Ik raad het iedereen aan!

Maak je online adviesafspraak