De beste verzorgingsproducten voor jouw hairextensions

Bij het dragen van hairextensions is het belangrijk dat je het haar goed verzorgd. De hairextensions krijgen namelijk geen natuurlijke voeding van je hoofdhuid. Wanneer je in 1 van onze salons hairextensions hebt laten plaatsen, krijg je altijd een persoonlijk verzorgingsadvies. We vertellen hier wat de beste verzorgingsproducten zijn voor jouw hairextensions.

Ken je haartype
Het is belangrijk om te weten wat voor soort haartype je hebt zodat je weet welke verzorging je het beste kan gebruiken. Hairloxx Pofessional heeft twee lijnen ontwikkeld, speciaal voor het verzorgen van jouw hairextensions.

Je krijgt in onze salon altijd uitgebreid advies over jouw haartype en welke lijn jij het beste kan gebruiken.

De Boost lijn
Bij normaal en/of droog haar gebruik je de Boost lijn. Deze lijn bevat gehydroliseerde keratine en provitamine B5. Deze ingrediënten reguleren de vochtbalans in het haar en voorkomt uitdroging van zowel de hairextensions als het eigen haar. Deze lijn bestaat uit twee producten; namelijk de Boost shampoo en de Boost conditioner. Deze producten zijn goed in combinatie te gebruiken met andere producten van Hairloxx Professional, zoals het haarmasker, de spray conditioner of de zilvershampoo.

De Intense lijn
Deze lijn is het meest geschikt voor fijn en breekbaar haar. De formules van deze lijn bevatten een rijke mix van vitamines A, B en E. Deze verbeteren de aanmaak van collageen en elastine in het haar. Ook deze lijn bestaat uit een Intense shampoo en een Intense conditioner en is het goed te combineren met bijvoorbeeld het voedende haarserum.

 

verzorgingsproducten hairextensions

Het haarmasker
Het haarmasker kan als de derde stap in beide lijnen gebruikt te worden. Deze zorgt ervoor dat het haar intensief gevoed en verzorgd wordt. De vitamines en antioxidanten in deze formule bevorderen de celgroei en herstel van het haar. Dit haarmasker is geschikt voor alle haartypes.

Het haarserum
Het Hairloxx Professional haarserum beschermt het haar tegen invloeden van buitenaf zoals de UV-straling van de zon en warmtebronnen van bijvoorbeeld je stijltang. Gebruik dit serum voordat je jouw haar gaat stylen, zodat jij je haar beschermt tegen de hitte!

De spray conditioner
De spray conditioner is te gebruiken in zowel droog als nat haar. Spray de punten van het haar in met de conditioner totdat deze volledig nat zijn. Vervolgens kan je de punten droogföhnen. Deze leave- in spray verbetert de doorkambaarheid van het haar en geeft het haar meer glans.

De zilvershampoo
Voordat je de zilvershampoo aanbrengt in je haar is het belangrijk dat je het haar eerst wast met een shampoo uit een van de Hairloxx lijnen. Vervolgens kan je een kleine hoeveelheid van de zilvershampoo aanbrengen op nat haar en masseer goed in. De inwerktijd van dit product is afhankelijk van het gewenste resultaat. De gemiddelde inwerktijd ligt tussen de 1 tot 4 minuten. Spoel het haar vervolgens grondig uit met lauwwarm water. Ga vervolgens door met de volgende stap uit één van de Hairloxx lijnen, de conditioner en/of het haarmasker. 

Persoonlijk advies; hoe kan ik mijn hairextensions het beste verzorgen?

Is het voor jou niet duidelijk welke verzorging je het beste kan gebruiken voor jouw haartype? Voor advies over je haartype en hoe je deze het best kan verzorgen mag je gerust zonder afspraak langs komen in één van onze 7 salons, wij helpen je graag! Ben je benieuwd naar welke salon het dichtste bij je in de buurt zit? Bekijk hier in welke steden onze salons allemaal gevestigd zijn.