Hairextensions verwijderen

Hairextensions verwijderen dient veilig te gebeuren omdat het heel belangrijk is om haarschade te voorkomen. Beauty by Roos Hairextensions gebruikt voor het verwijderen van extensions speciale tools die het haar niet beschadigen. Door het gebruik van een speciale verwijdervloeistof worden de bondingen van de hairextensions losgeweekt. Hierdoor schuiven de extensions gemakkelijk uit het eigen haar.

Let goed op bij het verwijderen van hairextensions!

Ga niet zelf aan de slag met een stijltang, schaar of bijtende chemicaliën! Door de bondingen te verwarmen met de stijltang zal er wax achterblijven in het eigen haar dat je niet meer kunt verwijderen. Je extensions eruit halen met een schaar is natuurlijk al helemaal uit den boze! Bijtende chemicaliën zoals aceton of zuren zullen je eigen haar onherstelbaar aantasten.

Laat het verwijderen dus door een professional doen, zodat je zeker weet dat je geen haarschade van het verwijderen krijgt. De extensions moeten drie tot vier maanden na plaatsen weer verwijderd worden. Het eigen haar is dan drie tot vier centimeter gegroeid waardoor de bondingen van de extensions zichtbaar kunnen worden.

Hairextensions verwijderen bij Beauty by Roos

Bij Beauty by Roos wordt speciale verwijdervloeistof van Hairloxx Professional Haircare gebruikt om de extensions van alle merken te verwijderen. Deze niet-bijtende gel maakt de aanhechting van de extensions poreus waarna met een verwijdertang de aanhechting gekneed wordt. Hierna schuift de extension zonder verdere weerstand uit het haar. Dit is onschadelijk voor het eigen haar. 

De Hairloxx verwijdervloeistof is alleen voor professioneel gebruik door kappers en hairextensionsspecialisten. Deze vloeistof wordt niet verkocht aan particuliere klanten. Dit om te voorkomen dat er thuis mee geëxperimenteerd kan worden. Dit alles om te voorkomen dat er schade aan het eigen haar veroorzaakt wordt. Het verwijderen van je extensions kost €0,60 per plukje wanneer je direct in de salon nieuwe laat inzetten en €0,75 per plukje wanneer je niet opnieuw extensions laat zetten. Wanneer je een abonnement hebt bij Beauty by Roos Hairextensions, zitten de kosten voor het verwijderen hierbij in.