Kan ik hairextensions dragen met dun haar?

Er zijn veel vragen omtrent hairextensions bij dun of fijn(er) haar. Is het mogelijk om extensions te laten plaatsen als ik dun haar heb? En wordt het dan niet zichtbaar? In dit artikel delen we waarom hairextensions ook geschikt zijn voor mensen met dun haar!

Maatwerk
Tijdens je eerste afspraak voor een behandeling of tijdens een vrijblijvend consult in de salon, kijken wij samen naar de conditie van het eigen haar. Aan de hand van de conditie van het eigen haar kijken wij of het mogelijk is om hairextensions te plaatsen voor volume of dat het ook mogelijk is om hairextensions te plaatsen voor verlenging.

We bespreken jouw wensen en maken dan een inschatting hoeveel extensions er nodig zijn. Wil je bijvoorbeeld hairextensions om dikker haar te krijgen, dan hebben wij een richtlijn van minimaal 75 extensions. Deze extensions verdelen we op een manier zodat je zowel aan de zijkant als aan de achterkant een mooi vol resultaat krijgt.

Bij Beauty by Roos Hairextensions werken wij met losse plukjes hairextensions die wij aan plukjes eigen haar bevestigen d.m.v een keratinebonding. Met deze methode zorgen we voor maatwerk bij iedereen en hoef je er niet bang voor te zijn dat de extensions zichtbaar worden.

Hairextensions voor dun haar

Doordat wij dit maatwerk kunnen toepassen, zijn hairextensions ook geschikt voor dames met dun haar! Hairextensions met een keratine bonding zijn hier juist geschikt voor, omdat je eigen (dunne) haar niet veel gewicht hoeft te ’tillen’.

Minimale lengte

Wij hanteren wel een minimale lengte van het eigen haar voordat het mogelijk is om hairextensions te plaatsen. Helaas is het niet mogelijk om hairextensions te plaatsen bij heel kort haar. Om het mooiste resultaat te krijgen, moet het eigen haar minimaal onder het oor (in de nek) vallen. Dit zorgt voor een mooie overgang van het eigen haar naar de extensions. Hoe langer het eigen haar is, hoe mooier en natuurlijker het eindresultaat wordt. Hoe dun of dik je haar is maakt hierin niet uit.

Haaruitval

Is het eigen haar dunner of fijner geworden door bijvoorbeeld medicatie? Dan is het goed om te laten weten of je nog steeds veel last hebt van haaruitval. Bij een verhoogde kans op haaruitval zal de draagtijd korter zijn dan wanneer je daar geen last van hebt. Onze professional zal je daar een passend advies in geven en samen kijken wat de beste draagtijd is voor de conditie van het eigen haar. Zorgen maken of het eigen haar eronder lijdt hoef je dus niet want wij geven altijd een passend advies!