Beauty by Roos Eindhoven opent binnenkort haar deuren!

maandag 10 oktober 2022

Beauty by Roos Hairextensions gaat haar achtste vestiging openen in Eindhoven aan de Emmasingel 15A. Wanneer je erover nadenkt om extensions te plaatsen in Eindhoven dan ben je bij ons in goede handen. In deze vestiging vind je een uniek concept en alle behandelingen onder één dak doordat wij het pand zullen delen met Soap Treatment StoreBeauty by Roos Eindhoven is geopend vanaf 5 november.

Hoe ziet een hairextensions behandeling in de salon eruit?

Misschien ben je al eens eerder bij één van onze andere vestigingen geweest, maar mocht dit niet het geval zijn dan is het natuurlijk best wel spannend voordat je de keuze maakt om extensions te laten plaatsen. Wat absoluut niet mag ontbreken is een hairextensions kapper in eindhoven die volledig inhaakt op jouw wensen. Het belangrijkst daarvan is dat de extensions op een natuurlijke manier en goed geplaatst worden. Beauty by Roos is een expert op het gebied van hairextensions en helpen jou graag aan het kapsel waar je altijd al van hebt gedroomd. Ben je nieuwsgierig geworden? Vandaag geven wij je een kijkje achter de schermen hoe een behandeling bij ons verloopt!

Altijd professioneel advies

Het is natuurlijk lastig om zelf te bepalen hoeveel hairextensions je nodig hebt voor de gewenste volume of lengte. Als je twijfelt raden we je aan om eerst een adviesgesprek met ons in te plannen. Tijdens een adviesgesprek wordt er een afspraak gepland van 20 minuten waarbij wij samen kijken naar de wensen en de mogelijkheden. Een adviesgesprek is alleen mogelijk op afspraak en is geheel kosteloos. Wil je je extensions niet in eindhoven laten plaatsen, maar in een andere vestiging? Wij zijn inmiddels met 8 salons te vinden door heel Nederland.

Benieuwd of we in de buurt zitten? Hier vind je alle locaties en openingstijden.

De afspraak bij Beauty by Roos

Vandaag is dan eindelijk de grote dag aangebroken en staat je afspraak gepland bij een van onze salons. Voordat een van onze professionals aan de slag gaat met het creëren van jouw droomkapsel, worden er nog de laatste dingen besproken en wordt het eigen haar eerst gewassen met een speciale pre-treatment shampoo. Deze shampoo zorgt voor het ontvetten van het eigen haar en een betere hechting van de extensions op het eigen haar. De kleur van de extensions bepalen we in daglicht en door het combineren van meerdere kleuren laten we de extensions perfect matchen met het eigen haar. Voordat de extensions worden ingezet maken we een ‘voor’ foto van het eigen haar.

Na het inzetten van de extensions wordt het haar nog een keer gewassen met verzorgende en voedende producten van Hairloxx die speciaal ontwikkeld zijn voor zowel het eigen haar als de extensions. Vervolgens wordt het haar droog geföhnd, in model gesneden voor een perfecte aansluiting op het eigen haar en brengen wij het naar wens in model voor je. Om het eindresultaat vast te leggen maken we nog een ‘na’ foto en kun jij de komende 3-4 maanden optimaal genieten van je nieuwe look!

Alle voor en na-foto’s van klanten die jou voorgingen vind je op onze Instagram en Facebook pagina. Ben je nieuwsgierig geworden naar een behandeling bij ons? Een afspraak voor het plaatsen van hairextensions maak je door te bellen met 033-7600010.

 

 

Misschien vind je dit ook leuk!