Hair extensions plaatsen

Hair extensions zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Veel (bekende) vrouwen dragen extensions om hun haar voller en langer te maken. Heb jij ook altijd voller en/of langer haar willen krijgen, maar werkten de beloofde shampoos of haarmaskers niet? Hair extensions geven jouw gegarandeerd jouw droomkapsel!

 

Alles wat jij wil weten over hair extensions

 

Zijn de hairextensions gemaakt van echt haar?

De hairextensions waar Beauty by Roos mee werkt zijn allemaal gemaakt van 100% Human hair. Over het algemeen kan je ervanuit gaan dat hoe goedkoper de extensions zijn, hoe slechter de kwaliteit is. Heb jij een paar tientjes betaald voor jouw extensions? Dan heb je syntethisch haar gekocht. Professionele salons werken (bijna) altijd met 100% Human hair.

Hoelang blijven hairextensions zitten?

De wax extensions kunnen 3-4 maanden blijven zitten. Na deze draagtijd zijn de extensions rond de 4cm uitgezakt, waardoor het tijd is om ze te vervangen.

Zijn hair extensions schadelijk voor je eigen haar?

Nee, bij professioneel inzetten en verwijderen zijn de extensions niet schadelijk voor je eigen haar. De professionals bij Beauty by Roos werken uitsluitend met hairextensions en zijn dus helemaal gespecialiseerd! Jij kan je haar dus gerust aan ze overlaten.

Hoeveel extensions heb ik nodig?

Dat verschilt erg per persoon. Hoe dikker het eigen haar, hoe meer extensions er nodig zijn om je haar te verlengen. Aan de onderkant moet namelijk net zoveel volume komen als aan de bovenkant. Wij gebruiken voor een haarverlenging gemiddeld 125 extensions en voor een volumebehandeling gemiddeld 75 extensions. Wil je precies weten hoeveel jij er nodig hebt? Neem contact met ons op om een gratis & vrijblijvend advies in te plannen!

Hoelang moet mijn eigen haar zijn?

De kortste plukken van je eigen haar moeten tot minimaal over je oren komen om het mooi te kunnen verlengen.

Kan ik de extensions stijlen/krullen?

Ja dat kan zeker! Je kan met onze hairextensions alles doen wat je met je eigen haar ook doet. Wassen, föhnen, stylen, verven, etc. Alleen blonderen (ontkleuren) raden wij af omdat dit al eens is gedaan tijdens het kleurproces.

Hoe moet ik mijn hairextensions verzorgen? 

De extensions krijgen geen voeding vanuit de hoofdhuid, dus ze hebben wat extra aandacht nodig. Borstel je haar minimaal 2x per dag goed door om klitten te voorkomen, ook op de aanhechtingen! Gebruik regelmatig een voedend haarmasker en kijk uit met producten waar veel fruitzuren in zitten. Deze kunnen de aanhechtingen aantasten waardoor de extensions sneller kunnen uitvallen. Wij raden de producten van Hairloxx Professional aan. Wanneer je deze producten gebruikt krijg je bij ons zelfs 4 maanden garantie op de extensions!

Hair extensions Beauty by Roos

Heb jij meer vragen over hairextensions? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag!