Dee van der Zeeuw over hairextensions

woensdag 12 augustus 2020

Dee van der Zeeuw is een bekende influencer die wij al een paar jaar met plezier in onze salon ontvangen! Nu ze een echte ervaringsdeskundige is vonden wij het tijd haar te vragen wat haar ervaringen zijn na 2 jaar hairextensions van Beauty by Roos. 

Hi Dee! Waarom wilde je graag hairextensions?
“Ik zag een video dat Scarlett van Ik Vrouw Van Jou bij jullie was geweest om hairextensions te plaatsen en toen zag ik dat jullie een andere inzettechniek gebruikten dan ik gewend was. Ik wist helemaal niet dat ‘losse’ hairextensions bestonden, ik dacht bij extensions altijd aan die matten die je in je haar moest laten naaien of clippen en dat is helemaal niks voor mij. Toen ik de video van Scarlett zag dacht ik Ja! Dit is helemaal made for me! Toen heb ik Roos een berichtje gestuurd en nu, na twee jaar, ben ik nog steeds trouwe klant!”

 
Je wisselt regelmatig tussen lang en kort haar, waarom? 
“Ik heb het heel lang de langste lengte hairextensions gehad, maar tijdens de lockdown heb ik het een stukje korter geknipt en dat vind ik nu heel leuk staan. Ik wil deze lengte nog een tijdje houden en dan rond de feestdagen kijken of ik weer voor de lange lengte ga!”
 
Je bent al twee jaar klant bij ons, was het wennen om hairextensions te dragen? 
“De eerste keer was vooral wennen dat je de bondingen voelt zitten als je in bed ligt, maar dat was echt toen ze net gezet waren. Na 2-3 dagen was ik hier al aan gewend. Je haar föhnen duurt langer, dat is het grootste ding waar ik aan moest wennen maar dat wordt ook steeds makkelijker, daar wordt je steeds handiger in. In het begin föhnde ik alles bijvoorbeeld in 1x en nu deel ik het in twee delen zodat het een stuk sneller droog is. De ene keer stijl ik het nog even en soms krul ik het met de stijltang, daar heb ik trouwens ook nog een video van gemaakt!

Wat vind jij het grootste voordeel van het dragen van hairextensions?

“Dat je meer opties hebt met je haar, ik heb niet weinig haar maar wel dun en het groeit niet zo lang en door de extensions heb ik veel meer mogelijkheden om met mijn haar te doen. Voor je zelfvertrouwen is het ook echt een boost!”

Merk je veel verschil in je eigen haar nu je 2 jaar extensions draagt? 

“Nee eigenlijk niet, ik heb wel het idee dat mijn eigen haar wat sterker wordt omdat ik het op een andere manier stijl. Omdat in de hairextensions de styling beter en langer blijft zitten hoef je minder vaak warme stylingtools te gebruiken, waardoor ik mijn eigen haar dus minder belast.
 

Mensen vroegen of mijn eigen haar slechter is geworden, maar dat is helemaal niet zo. De eerste keer was het even wennen met het eruit halen van de extensions omdat het leek alsof er veel eigen haar uit kwam, maar dit zijn haren die normaal ook uitvallen en nu natuurlijk in de hairextensions vast blijven zitten.”

Zou je anderen hairextensions adviseren? 

“Ik denk dat als jij onzeker bent over je haar dat je het zeker een keer moet proberen omdat het je echt een boost geeft in je zelfvertrouwen en het gewoon echt een heel mooi product is. Ik denk dat het hele taboe dat op hairextensions hangt wel een beetje verdwijnt omdat er salons zijn zoals jullie die echt een mooi en natuurlijk product hebben.
 
Hairextensions was voor mij altijd een beetje een ding wat voor barbies was, maar het is ook gewoon voor mensen die onzeker zijn over hun haar en een natuurlijke, volle bos willen. Deze techniek is echt top, het zit zo natuurlijk en het valt zo mooi weg in je eigen haar!”

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook leuk!