Wij steunen Het Vergeten Kind 

Beauty by Roos Hairextensions is sponsor van stichting Het Vergeten Kind. Uit onderzoek blijkt dat Nederlandse kinderen behoren tot de gelukkigste kinderen ter wereld. Helaas geldt dit geluk niet voor alle kinderen in ons land.

Duizenden kinderen in Nederland kunnen niet meer thuis wonen. Ze zijn verwaarloosd of mishandeld, gevlucht voor geweld of uit huis geplaatst omdat ze niet meer veilig waren. Ook zijn er veel kinderen die wél thuis wonen, maar die dagelijks geconfronteerd worden met ernstige problemen. Problemen van hun ouders, waar kinderen niets aan kunnen doen maar wel de dupe van zijn. Verslavingen, grote schulden psychische problemen en onvermogen van ouders zetten kinderen volledig klem. Deze trauma’s laten diepe sporen na bij de kinderen.

Stichting Het Vergeten Kind zet zich in voor deze kinderen. Zij zetten zich in om de situatie van de kinderen te verbeteren. Zij willen een positieve omgeving creëren voor kwetsbare kinderen. Een omgeving waar het veilig is, waar warmte en positieve aandacht is. Waar ze samen (leren) spelen en vrienden maken, zodat het zelfvertrouwen groeit. Waar zorgen en nare herinneringen plaatsmaken voor succesmomenten en een glimlach.

 

Stichting Het Vergeten Kind