fbpx

Wij steunen Het Vergeten Kind 

Beauty by Roos Hairextensions is sponsor van stichting Het Vergeten Kind. Uit onderzoek blijkt dat Nederlandse kinderen behoren tot de gelukkigste kinderen ter wereld. Helaas geldt dit geluk niet voor alle kinderen in ons land.

Duizenden kinderen in Nederland kunnen niet meer thuis wonen. Ze zijn verwaarloosd of mishandeld, gevlucht voor geweld of uit huis geplaatst omdat ze niet meer veilig waren. Ook zijn er veel kinderen die wél thuis wonen, maar die dagelijks geconfronteerd worden met ernstige problemen. Problemen van hun ouders, waar kinderen niets aan kunnen doen maar wel de dupe van zijn. Verslavingen, grote schulden psychische problemen en onvermogen van ouders zetten kinderen volledig klem. Deze trauma’s laten diepe sporen na bij de kinderen.

Stichting Het Vergeten Kind zet zich in voor deze kinderen. Zij zetten zich in om de situatie van de kinderen te verbeteren. Zij willen een positieve omgeving creëren voor kwetsbare kinderen. Een omgeving waar het veilig is, waar warmte en positieve aandacht is. Waar ze samen (leren) spelen en vrienden maken, zodat het zelfvertrouwen groeit. Waar zorgen en nare herinneringen plaatsmaken voor succesmomenten en een glimlach.

 

Stichting Het Vergeten Kind

Wij zijn tot en met 19 januari gesloten

Lieve klanten,

helaas moeten ook wij onze deuren sluiten tot en met 19 januari. Klanten die in deze periode en afspraak hebben staan zullen wij persoonlijk benaderen om een nieuwe afspraak in te plannen. 

In de tussentijd zijn wij bereikbaar tijdens onze normale openingstijden via mail (info@beautybyroos.nl), telefoon en WhatsApp (033-7600 010) en onze social media kanalen. 

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief. We hopen jullie allemaal weer snel te mogen verwelkomen in 1 van onze salons!

Liefs, team Beauty by Roos

Het is gelukt, je krijgt nu updates over de opening!