10% korting op jouw hairextensions!*

Maak snel een afspraak!

 

Maak een afspraak voor een behandeling in januari en krijg 10% korting op een volumebehandeling of haarverlenging!

Wees er snel bij want de plekken vullen zich erg snel. Maak jouw afspraak hieronder en vermeld hierbij dat je gebruik wilt maken van de kortingsactie. De actie is enkel geldig bij vermelding van de actiecode ‘BBRJAN’ bij de boeking.

Bekijk de actievoorwaarden*

Bellen

Maak telefonisch een afspraak.

WhatsApp

Chat met ons via WhatsApp.

E-mail

Mail ons voor een afspraak.

Vanwege de drukke agenda adviseren we je om op tijd een afspraak te maken. Wij zijn ook altijd bereikbaar voor eventuele vragen, we beantwoorden ze graag! Let op! Een afspraak wijzigen of annuleren kan kosteloos tot 48 uur van tevoren en alleen via de telefoon of mail, dus niet via WhatsApp!

Goed om te weten bij het maken van een afspraak

Kan ik langskomen voor een adviesgesprek?

Het is niet noodzakelijk om eerst een adviesafspraak te maken. We hebben alle hairextensions van Hairloxx standaard op voorraad in zowel stijl en slag. Heb je specifieke wensen of krullend haar dan vragen wij je wel even contact op te nemen voor advies.

Je bent uiteraard altijd welkom om eerst langs te komen voor advies. Vanwege de maatregelen rondom corona vragen we je hiervoor een afspraak te maken. 

Zit ik na het adviesgesprek ergens aan vast?

Nee, zeker niet! Tijdens het adviesgesprek bespreken we jouw wensen, de mogelijkheden en geven we je een prijsindicatie. Mocht je er hierna nog even over na willen denken, is dat geen enkel probleem, je zit nergens aan vast!

Ik ben een nieuwe klant. Kan ik een afspraak maken?

Natuurlijk! Wij reserveren veel tijd voor jouw afspraak, dus vragen nieuwe klanten om een aanbetaling van €50,00 te doen. Deze aanbetaling wordt uiteraard verrekend met de kosten van je behandeling.

Heb je eerst nog vragen of ben je nog niet helemaal zeker dat je extensions wilt? Bel ons even voor het maken van een vrijblijvend adviesgesprek, hier zijn geen kosten aan verbonden. Normaal kan je gewoon binnen lopen voor advies, maar vanwege de maatregelen rondom corona doen we dit nu ook op afspraak.

Ik wil mijn afspraak annuleren/verplaatsen, hoe kan dat?

Je kan je afspraak kosteloos annuleren of verplaatsen tot 48 van tevoren. We vragen je hiervoor te bellen naar ons centrale telefoonnummer (033-7600010) of te mailen.

Heb je last van corona gerelateerde klachten? Meld dit dan op tijd en maak een nieuwe afspraak!

Wij kunnen niet garanderen dat een wijziging/annulering via WhatsApp goed doorkomt, dus annuleringen via WhatsApp worden niet geaccepteerd!

Haarverlenging

Een haarverlenging met 150 hairextensions van Hairloxx. Hier zijn de kleuren Lucca en Stockholm gebruikt.

Volumebehandeling

Een volumebehandeling met 50 extensions van Hairloxx. Hier zijn de kleuren Milan en Dubai ingezet.

Haarverlenging

Een haarverlenging met 125 extensions. Door het mengen van meerdere kleuren kunnen we een natuurlijke overgang maken met een bayalage kapsel.

Wat onze klanten zeggen

Maak je online afspraak