fbpx

Loyaliteitsprogramma

We love our customers! Daarom hebben wij een loyaliteitsprogramma opgezet voor onze terugkerende klanten. Bij elke €5 die je in onze salon uitgeeft spaar je 1 punt. Bij elke 10 gespaarde punten krijg je €1 korting op alle Hairloxx haircare producten in onze salons!

Er zijn ook nog andere manieren om punten te verdienen. Vertel je je vriendinnen over ons? Dan spaar je 250 punten! Laat je een review voor ons achter of tag je ons op social media? Dan ontvang je ook punten op jouw klantenkaart welke in te leveren zijn op alle Hairloxx Professional producten.

Wij zijn tot en met 9 februari gesloten

Lieve klanten,

helaas moeten ook wij onze deuren sluiten tot en met 9 februari. Klanten die in deze periode en afspraak hebben staan zullen wij persoonlijk benaderen om een nieuwe afspraak in te plannen. 

In de tussentijd zijn wij bereikbaar voor vragen en om afspraken in te plannen voor na de lockdown. Wij zijn tijdens onze normale openingstijden te bereiken via mail (info@beautybyroos.nl), telefoon en WhatsApp (033-7600 010) en onze social media kanalen. 

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief. We hopen jullie allemaal weer snel te mogen verwelkomen in 1 van onze salons!

Liefs, team Beauty by Roos

Het is gelukt, je krijgt nu updates over de opening!