Seiseta

Wanneer je budget voor hairextensions beperkt is, maar je toch een goede prijs-kwaliteitverhouding wil voor je geld, kies je voor Seiseta. Seiseta kenmerkt zich door een goede kwaliteit te bieden in het goedkopere segment van de hairextensionsmarkt.

Wij bestellen Seiseta graag voor je
De hairextensions van Seiseta zijn niet standaard op voorraad in de salons van Beauty by Roos. Deze bestellen we speciaal voor je. Wil je graag hairextensions van Seiseta bij ons laten plaatsen, dan adviseren wij je om eerst bij ons op een adviesgesprek te komen zodat wij de juiste extensions voor je kunnen bestellen. Vraag in de salon naar de levertijden.

Logo seiseta hairextensions

Eurosocap

Vroeger had Seiseta de naam Eurosocap. Eurosocap was en is één van de grootste producenten van hairextensions ter wereld. Vooral in het goedkopere marktsegment is hetmerk Seiseta erg succesvol. Qua prijs-kwaliteitverhouding krijg je goede extensions, hier staat Seiseta bekend om. Deze extensions kunnen misschien wel wat meer verzorging eisen dan andere duurdere hairextensions. 

Kleuren en lengtes

De hairextensions van Seiseta zijn te verkrijgen in 26 kleuren en 3 lengtes: 40-45cm, 50-55cm en 55-60cm.

Verzorging

Gedurende de draagtijd van gemiddeld drie tot vier maanden, zal het haar zeer regelmatig een haarmasker nodig hebben. Wanneer de hairextensions namelijk te droog worden mengen ze minder mooi met het eigen haar. Houdt er rekening mee dat het haar van Seiseta regelmatig goed en extra verzorgd moet worden.

Het verven van de extensions

Het kan wel, maar wij raden het af. Aangezien de hairextensions reeds behandeld zijn komt een verfbehandeling het haar niet ten goede.

Het plaatsen van de hairextensions

De hairextensions van Seiseta worden bevestigd door middel van een warmtetang. Door het verwarmen van de aanhechtingen worden de extensions vastgezet in het eigen haar. Bij Seiseta zetten we de aanhechtingen enkel rond in.

Garantie

Bij de hairextensions van Seiseta geven wij geen garantie op de kwaliteit van het haar. Wij geven enkel garantie op het inzetten van de hairextensions. Dus laat een aanhechting los, dan mag je altijd terug komen in de salon om dit weer in te laten zetten.