4 Haarstijlen die nóg mooier zijn met extensions

woensdag 28 oktober 2020

Voor bepaalde haarstijlen mis je soms nét dat beetje extra volume of lengte, maar met hairextensions heb je dit probleem niet! Met onze  extensions (met een kleine aanhechting) kunnen wij op iedere gewenste plek meer volume of lengte aanbrengen. Dit zijn de 4 leukste haarstijlen met extensions zonder dat ze zichtbaar zijn!

De leukste haarstijlen met extensions

De ponytail

Een mooie volle chique staart, dat willen we allemaal wel! Een staart is op verschillende manieren te dragen. Draag je je staart liever stijl en laag in je nek of wil je de staart wat hoger dragen met een mooie slag in de punten? Het kan allemaal. Wij kunnen rekening houden met de plaatsing van de extensions, zodat je jouw haar zowel in een hoge als een lage staart kan dragen zonder dat de aanhechtingen zichtbaar zijn.

 

beachwaves met hairextensions

Beachwaves

Heb je in de ochtend wat minder tijd om je haren te wassen? Of ben je op vakantie en wil je met een echte beachlook het strand op? Was het haar dan de avond van tevoren om de perfecte beachwave te creëren. Droog na het wassen je haar goed en smeer een serum in de punten. Maak 4 (of meer) vlechten en slaap er een nachtje mee. De volgende ochtend haal je de vlechten allemaal los, kam je de golven goed uit met een grove kam en doe je nog een klein beetje serum in de puntjes voor een glanzend effect. De extensions zijn gemaakt van 100% echt haar dus de valling zal ook natuurlijk zijn, net als je eigen haar.

 

 

 

Krullen met de stijltang of krultang

Krullen met een stylingtool is de bekendste manier om krullen te maken en ook de manier waarop de krullen het beste blijven zitten. Wanneer je fijn haar hebt zal je gemerkt hebben dat de krullen snel uitzakken, hoeveel bussen haarlak je ook gebruikt. Met extensions heb je dit probleem niet, jouw krullen blijven extra lang op hun plek zitten! Vergeet niet om het haar van tevoren goed te beschermen met een serum en houdt een temperatuur aan tussen de 180-220 graden (afhankelijk van jouw haartype).

  • Fijn haar – maximaal 180 graden
  • Normaal haar – maximaal 200 graden
  • Dik haar – maximaal 220 graden


The (messy) bun

Hoe meer haar je hebt, hoe groter en voller de knot natuurlijk wordt. Met extensions is het geen enkel probleem om een mooie knot te maken. Het gebruik van een donut is niet meer nodig met zoveel haar dus die kan weer terug in de la in.

Je kan op veel verschillende manieren en hoogtes je knot maken. Wil je je knot lager op het hoofd of juist heel hoog? Naast een rommelige knot (ook wel de messy bun genoemd), is er ook nog een classy knot. De classy knot maak je lager op het hoofd (of in de nek) en zit wat strakker en elegant. De rommelige knot is een alledaagse knot en leuk af te stijlen voor iedere gelegenheid.

Hoeveel extensions heb ik nodig?

 

extensions calculator

Misschien vind je dit ook leuk!