Clip in extensions

Clip in extensions zijn al enkele jaren populair in binnen- en buitenland. Dit zijn losse stukjes haar geweven op band. Deze band wordt door middel van enkele clipjes bevestigd aan het eigen haar.

Je moet clip in extensions zelf in je haar plaatsen en voor het slapen weer verwijderen. Slapen met clip in extensions is erg schadelijk voor het haar. De baan haar waar de clip in extensions op bevestigd is vormen toch zwaartekracht op de eigen haarwortel waardoor langdurig haarschade kan optreden. 

Clip in extensions zijn hairextensions die eigenlijk alleen aan te raden zijn voor speciale gelegenheden of als je voor een incidentele keer langer of voller haar wil. Het langdurig dragen van clip in extensions zullen wij dan ook zeker niet aanraden.

Clip in extensions en Beauty by Roos

Beauty by Roos is gespecialiseerd in hairextensions maar werkt ook volledig naar het idee om alleen veilig het haar te verlengen of volume te geven. Om deze reden heeft Beauty by Roos er dan ook voor gekozen om niet te werken met clip in extensions.

Beauty by Roos verlengt of geeft meer volume volgens het principe van “losse” hairextensions. Deze worden geplaatst door losse strengen hairextensions te verwerken in het eigen haar. De bevestiging gebeurd door middel van een losse aanhechting welke met behulp van een warmtetang op lage temperatuur geplaatst worden. Deze warmtetang zorgt ervoor dat de aanhechting van de hairextensions flexibel wordt. Vervolgens wordt de aanhechting als het ware om het haar gevouwen.

Deze techniek is volledig veilig en de draagbaarheid van deze manier van hairextensions plaatsen is gemiddeld 3 tot 4 maanden. Na de draagtijd van deze hairextensions worden de hairextensions weer door een hairextension professional in een van onze salons verwijderd.