fbpx

Beauty by Roos Arnhem

De salon in Arnhem is sinds mei helaas gesloten. We ontvangen je graag in 1 van onze andere salons!

Beauty by Roos Hairextensions Arnhem
Velperplein 9 A
6811 AG Arnhem

Telefoon: 026-2001044
Email: arnhem@beautybyroos.nl

Het hoofdkantoor is elke werkdag telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:00.

 

Openingstijden salon Arnhem

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Afwijkende openingstijden

Wij zijn 20 en 21 april gesloten i.v.m. ons personeelsuitje

Let op! Vanwege vakanties kan het voorkomen dat deze salon niet volgens aangegeven openingstijden geopend is. Om teleurstelling te voorkomen kan je het beste eerst even bellen.

Tevreden klanten in Arnhem

Parkeren

De dichtsbijzijnde parkeerplaats is parkeergarage Musis. De parkeergarage is te bereiken via de tunnel die onder het Velperplein doorloopt. Daarnaast kan je ook parkeren in de Velperpleingarage die te vinden is tegenover onze salon. Parkeren in deze parkeergarage kost overdag €2,20 per uur, na 18:00 betaal je €0,50 per uur.

Openbaar vervoer

Ga met de trein naar Station Arnhem Centraal. Vanaf dit station pak je een van onderstaande bussen naar halte Velperplein. Vanaf deze halte is het 1 minuut lopen naar onze salon.

Lijnen naar halte Velperplein: 1 richting Velp, 3 richting Het Duifje, 5 richting Presikhaaf, 6 richting De Laar West, 29 Doetinchem via Rheden, 33 richting Arnhem CS, 60 richting Tolkamer, 62 richting Arnhem CS, 300 richting Nijmegen via Bemmel, 331 richting Nijmegen Weezenhof.

Wij zijn tot en met 19 januari gesloten

Lieve klanten,

helaas moeten ook wij onze deuren sluiten tot en met 19 januari. Klanten die in deze periode en afspraak hebben staan zullen wij persoonlijk benaderen om een nieuwe afspraak in te plannen. 

In de tussentijd zijn wij bereikbaar tijdens onze normale openingstijden via mail (info@beautybyroos.nl), telefoon en WhatsApp (033-7600 010) en onze social media kanalen. 

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief. We hopen jullie allemaal weer snel te mogen verwelkomen in 1 van onze salons!

Liefs, team Beauty by Roos

Het is gelukt, je krijgt nu updates over de opening!